Eurovizija 2010 (atrankos)

Nacionalinėje atrankoje netrūks ir repo

cardinalPaskutinę paraiškų nacionaliniam „Eurovizijos“ konkursui teikimo savaitę, savo planus sudalyvauti nacionalinėje atrankoje atskleidė ir 24 metų reperis Cardinal. Šiaulietis, taip pat žinomas kaip Dalius Mockevičius, žiūrovams žada pasiūlyti kūrinį „Pagarba“.

Atlikėjas savo kūrybinį kelią pradėjo prieš dvejus metus ir šiuo metu įrašinėja solinį albumą. Jo grupėje sutinka pagroti daug patirties turintys muzikantai: garsusis „BIX“ būgnininkas Gintas Gascevičius, projekto „DaLyvIs“ gitaristas Eligijus Žilinskas ir bosinės gitaros partiją atliekantis Tomas Lavickas.

„Debiutiniame kūrinyje „Pagarba“ negvildenamos gatvės aktualijos, o muzikos stilių galima vadinti pop, ritmenbliuzo ir repo mišraine. Šią dainą parašiau beveik prieš metus, kai mūsų šalyje buvo pradėtas linksniuoti žodis „krizė“. Nors jos savo dainoje neminiu, vis dėlto tekstas gana aktualus, nes „Pagarboje“ raginu mąstyti pozityviai ir veikti, nes kitaip tave visi nustos gerbti.“ — sako Cardinal.

Kūrinį reperis įrašė kartu su nuolatiniams „Eurovizijos“ žiūrovams puikiai pažįstama Kamile Kielaite. Deja, atlikėja šiuo metu yra išvykusi, tad šiauliečiui scenoje pritars kita dainininkė.

Cardinal — „Pagarba“:

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

6 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
ignas
ignas
prieš 14 metus

as geresne daina galiu padaryti,hehe.. ne rimtai, irasas kazkox nuendo crap, suvedimas kurcio zmogaus darytas, patarimas „reperiui” ismok kviepuot kad nepadustum, paivairink ritma, ir pagalvok kam tau reikalinga neapykanta is lietuviu? nieks nesupras tavo dainos „tam” Pasauly

Justas
Justas
prieš 14 metus

Paklausiau viena karta ir daugiau nebenoriu… Tai tiek

elle
elle
prieš 14 metus

man tai ta daina nieko gero

Senseless
Senseless
prieš 14 metus

Truputis prieskonių dar niekada nepamaišė(apie konkursą)… Good Luck.

/Bevardis/

nightwister
nightwister
prieš 14 metus

to as: pritaliu da metalistu tebereik tai is vis bus

as
as
prieš 14 metus

metalistu reik dar i atranka isvis super bus

Miroslav
„Eurodienos“ administratorius bei ilgalaikis redaktorius. 2007 metais įkūrė „Eurodienos“ pirmtakę „Eurosavaitę“.