Eurovizija 2008 (renginys)

„Eurovizijos” bilietai nuo sausio 13 dienos!

Pasak Serbijos televizijos „RTS” vykdančiosios prodiuserės Sandros Suša, nuo sausio 13 dienos prasidės bilietų  į 2008 metų „Eurovizijos” konkursą rezervacija. Anksčiau bilietai į renginį pasirodydavo anksčiau (praeitais metais gruodžio 10 dieną) ir žmonės galėjo įsigyti bilietus Kalėdinei dovanai, bet šįkart to nebuvo galima padaryti.  To priežastis yra tik neseniai Europos Transliuotojų Sąjungos (ETS) patvirtinta dviejų pusfinalių sistema, todėl kontraktas tarp ETS ir Serbijos televizijos vietoj to, kad būtų pasirašytas rugsėjį, liko pasirašytas lapkričio mėnesį.
Organizatoriai žada pigesnes bilietų kainas. (Helsinkyje bilietas į finalą kainavo 195 eurus, į pusfinalį 90 eurų) To priežastimi vėl yra du pusfinaliai. Taip pat anot Sandros Suša pinigai surinkti už bilietus nėra pagrindinis „Eurovizijos” pajamų šaltinis.
Iki sausio 27-28 vyksiančio „Eurovizijos” Referencinės grupės susitikimo nebus aišku kuri šalis pasirodys kuriame pusfinalyje, todėl iki to laiko bilietai į pusfinalius neturėtų būti išgraibstomi.
Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

1 komentaras
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
bajyte
bajyte
prieš 2024 metus

idomu kur varganoj lietuvelej darytu eurovizija? nebent vingio parke :DDDD

Miroslav
„Eurodienos“ administratorius bei ilgalaikis redaktorius. 2007 metais įkūrė „Eurodienos“ pirmtakę „Eurosavaitę“.