Eurovizija 2008 (atrankos)

Julija Ritčik šiemet sudainuos kitaip!

    Kaip jau tikriausiai žinote, „4fun” grupės vokalistė Julija Ritčik šiemet vėl dalyvaus nacionalinėje atrankoje. Šįkart atlikėja pasirodys ne su grupe o duetu su Girma (Girmantė Vaitkutė). Jų dainoje „To my soul” susipina elektroninės muzikos, drum’n’base ritmų bei sutartinių elementai.
    Šį įspūdingą kūrinį galite išgirsti apačioje esančiame vaizdo įraše bei grupės „4fun” frype puslapyje, paspaudę čia.

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

25 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
wolly to eve.
wolly to eve.
prieš 2024 metus

Šaunuolė, man patiko tavo požiūris 🙂

<a href='http://www.blogas.lt/profiles/shiny/'>shiny</a>
prieš 2024 metus

nu idomiai idomiai (: nemanau kad tinka eurovizijai bet siaip visai klausomas gabalas. jei dar vokaliste pakeist.. keista jos dainavimo maniera, netinka visai tokiai dainai

Anonymous
Anonymous
prieš 2024 metus

Taigi kopija Stingo dainos "Desert rose", tik dar baisiau sudainuota. Ir su tokia i Eurovizija? ????? zodziu truksta….

Eve.
Eve.
prieš 2024 metus

Galite ignoruoti mano žodžius, nes viską pasakiau gan nerišliai. LOL. Nu neesmė. Nekreipkit dėmesio. Jei norit, galit, bet nepriimkit to tiesiai šviesiai.

Eve.
Eve.
prieš 2024 metus

Lietuvos jaunimas nesupranta šiuolaikinės muzikos, nes klauso šūdą, o Europos jaunimas klauso šiuolaikinės muzikos, bet neklauso rimtesnės. Turbūt nesupratote, ką aš norėjau pasakyti. Aš nelyginau Lietuvos ir likusios Europos. Tiesiog Lietuva yra šiek tiek atsilikusi, klauso rimtos muzikos (neskaitant to, kad didžioji dalis klauso tikro šūdo, t.y. pigaus popso, o kita mažesnė dalis klauso "normalios" muzikos), o Euruopa klauso šiuolaikinės, bet nesupranta rimtesnės.
Tai ką aš parašiau, galima buvo suprasti dvejopai, bet kaip matau, jūs supratote taip, kad visa Europa atsilieka nuo lietuvių, nors tai būtų grynų gryniausias melas. Atleiskit, kad ne taip mintis išreišikau. Sakydama "jaunimas" nepainiojau čia paauglių, kurie klauso KĮŽ ir panašiai, jie užneša arba į visiškus kaimo nevykėlius arba nesubredusius vaikus. Norėjau pasakyti, kad tas jaunimas, tai rimtesnė jaunų žmonių aditorija (jauni žmonės, tai pilnamečiai.). Tiek to. sumaliau viską. Aš visąlaik blogai savo mintis išreiškiu ir daugelis to nesupranta. Taip pat kaip ir jūs. Atsiprašau.

Anonymous
Anonymous
prieš 2024 metus

lietuvos jaunimas muzikos nesupranta,o ne europos.. cia tik pas mus popsas ir kaimo lygio muzikinis skonis…europa net lordi laimetojais isrinko..tai apie koki popsa mes kalbam…
4fun – su situo gabalu,kulturnamiuose galit sou daryt,bet europai tai butu tikrai per zemas lygis..

Anonymous to Eve
Anonymous to Eve
prieš 2024 metus

svaigsti.

europos jaunimas tikrai supranta gera muzika.

Anonymous
Anonymous
prieš 2024 metus

Na,viskas priklauso nuo to,kaip tai bus pateikiama scenoje;]

Anonymous
Anonymous
prieš 2024 metus

visa bėda,kad lietuviai net ir maivosi nenuoširdžiai,o tai visus atstumia;D

Mhm
Mhm
prieš 2024 metus

Visai neblogai,nors kažko trūksta.Toks jausmas,kad kažkas kažkur jau matyta ir tai – Bulgarų daina 2007 – aisiais.Lazeriai,vanduo,ugnis jau panaudoti.Vat,su oru dar niekas tirukų netalikinėjo;D

Anonymous
Anonymous
prieš 2024 metus

(Senseless). Na Ispudinga pradzia… Show – kazkas naujo, stilius – kazkas naujo(4fun), ziurovai bus sudominti, vieniems tai patiks, kitiems ne. Viskas priklauso kas ka vertina. Ziurint rimtai i sia daina beabejo truksta PRIEDAINIO(ar bent kazko ka galima butu pavadinti priedainiu), ir truksta pokyciu dainoje. Aisku cia skonio reikalas, bet man pereitu metu gabalas labiau patiko.

Anonymous
Anonymous
prieš 2024 metus

Kažko trūksta, kaip pernai taip ir dabar, dainos lyg ir skiriasi, bet turi tokį paslėptą bendrą reikalą – kai klausai norisi pokičio, norisi jausmo o jo vis nėra ir nėra ir nėra ir nėra… man pradeda nugarą niežtėt kažkaip (nors šiaip tai aš lyg ir prausiuosi …) texniškai stipriai suregzta, bet to nepakanka manau.

Eve.
Eve.
prieš 2024 metus

Jei viskas scenoje atrodytų taip pat kaip ir šiame klipe, būtų išties įspūdinga.
Dabar galime palyginti kai ką: patekusiųjų į finalą 4-uką ir šį pasirodymą.

Jeronimas Milius- Man jis labai patiko, tiesiog manau, kad Europai bus neįdomu. Visos Europos jaunimas yra atsilikęs, nes nesupranta geros muzikos. Tik pigų pop'są. Turime daugelį pavyzdžų, bet nesigilinsime.

Justas- Visiškai pigus popsas. Galutinai nepatinka. Jei jis galvoja, kad kąnors pasieks su ši tokia [lietuviška] daina, tai jis turbūt yra puskvaišis.

Laiptai- Pakankamai savotiška. Jei daugeliui lietuvių patinka, tai Europa to nesupras. Europa atkreips dėmesį į tai, kad jie ja nebe pirmos jaunystės ir, šiukštu, gali prasidėti įvairios apkalbos.

Vilma (ar koks ten jos vardas)- nepatraukė mano dėmesio. Jokio įvaizdžio. Jei ji tikisi laimėti su tokia daina šiais metais (pabrėžiame ŠIAIS, tai yra 2008 metais), tai ji tuomet taip pat yra netikusi. Ką gi bepridursi.

Šis pasirodymas, kurį išvydau kątik, buvo labai įdomus, nors daina šiek tiek monotoniška. Europa susipažintų su lietuvių kultūra ne liaudies dainomis, priešingai- sunkoka "electro" muzika. Labiausiai patiko tie lazeriai, jeigu ir jie bus pasirodyme, tuomet daug kas užmes akį ir ilgokai jų neatitrauks, nes prieš tai buvusieji pasirodymai atrodytų pilki, nesvarbu ar jame šokinėja balerinos, ar išsidirbinėja pusdurniai. Galima taip pat įvairių ornamentų sudaryti lazerių pagalba ir bus tikrai įdomu.

Kątik sugalvojau bandymą. Pasileiskite daug Eurovizinių dainų. Nusisukite ir klausykite visų, atsisukite tada, jei jums bus įdomu, kas vyksta dainoje. Tai reikš, kad daina nustebino ar bent jau sudomino.

Visą nuomonę apie 4-uris atlikėjus I-ajame pusifinalyje susidariau savo ir užsieniečių pagalba. Jiems šios dainos buvo VISIŠKAI neįdomios. Gal kokiam vienam, bet ir tai labai mažai. Bet vis dėl to savo nuomones pareiškė tik keli kitataučiai, bet nuomonę jau galima susidaryti.
Keista, kad keliems užkliuvo Kaštonai, nes jų daina buvo ritminga. Bet jau kas buvo, tas pražuvo. Tie Kaštonai gali grįžti tik komisijos dėka.

Nepykite dėl mano subjektyvios nuomonės. Ačiū.

Andrius
Andrius
prieš 2024 metus

pernai buvo Bulgarai su techno-tautine daina. Gražiai atrodė, bet gal nebereikia kartotis. Kur Julija buvo šita idėja pernai? Bet žiūriu nepasikeitė vienas dalykas – pernai slėpė muzikantus ir užsienis stebėjos, kodėl jų taip ir neparodė, monotoniška daina buvo, dbr vėl tas pats.

Anonymous
Anonymous
prieš 2024 metus

o jauciat, juk gyvai atliekant isviso kitas efektas bus… ;DDDDD
ne, aciu, praeitais metais sveicaru (o gal ir kitos salies, gerai nebepamenu) daina ir panasaus stiliaus buvo, bet zymiai grazesne, o net i finala nepateko ;d

Anonymous
Anonymous
prieš 2024 metus

nu jo, tik i klubus.. vokalas richik silpnas, bet su lazeriais privalumas tas, kad jos pacios nesimatys 😀

Anonymous
Anonymous
prieš 2024 metus

nu man patiko 🙂 man si daina kaip tik issiskiria is visu kitu dainu 🙂 bet vistiek nelaimes nors ir gera daina (nors siu metu Ritcik&Girma tikrai geresne daina negu praeitu metu 4fun)

Anonymous
Anonymous
prieš 2024 metus

axujena:O tikrai geresne nei tais metais

Mike pukuotukas
Mike pukuotukas
prieš 2024 metus

Su tokia daina i klubus gal.. 🙂

Anonymous
Anonymous
prieš 2024 metus

Nevarykit.. kaip tik manau kad tai kas kas isskirtinio..klauset kitas dainas? viena kita dar imanoma klausyt, o visokie kastonai ir davai davai tai is visazumelis.. puikus gabalas.. dziaugiuosi, kad 4fun nepasikele kad pernai tipo dalivavo ir siemet nebeverta.. o ir vel dalyvau.. P.S 4fun pirma kart girdziu ne savo stiliaus daina atlikeant..tai labai pagirtina

Anonymous
Anonymous
prieš 2024 metus

is pat pradziu klausant galvoju "visai nieko" bet paskui….visa daina vienoda, nieko issiskiriancio, tas pats tas pats ir vel tas pats ir tik lauki kad daina greiciau baigtusi.ir siaip, jei jau rinkosi toki muzikini stiliu, galejo lbiau pasistengt…

Anonymous
Anonymous
prieš 2024 metus

Tikrai monotoniška.. nėra pakilimo

Anonymous
Anonymous
prieš 2024 metus

nieko originalaus nepamaciau,nesudomino

Anonymous
Anonymous
prieš 2024 metus

kazkaip monotoniskai, nuobodziai ir neidomiai skamba.. nebalsuociau uz toki niekad..

Eligators
Eligators
prieš 2024 metus

man patiko kurinys. daug erdves reginiui. sutartine – lietuviu pasididziavimas;) siek tiek truksta melodijos pagr. balse. norisi, kad vokalas daugiau atsiskleistu. o siaip monotoniska labai… tikiu, kad euro scenoj su geru apsvietimu ir efektais (lazeriais, pirotechnika ir pan.) butu ispudinga. sis muzikos stilius turi daug gerbeju, bet nemanau, kad jie ziuri eurovizija 😀 per anksti…

Miroslav
„Eurodienos“ administratorius bei ilgalaikis redaktorius. 2007 metais įkūrė „Eurodienos“ pirmtakę „Eurosavaitę“.