Eurovizija 2010 (atrankos)

Prasideda nacionalinių atrankų maratonas

eurovizija-2010

Kiekvienų metų pradžia — tai nacionalinių atrankų į tarptautinį „Eurovizijos“ dainų konkursą sūkurys, į kurį kviečiame Jus įsitraukti.

Nors jau gruodį vyko atrankiniai turai Maltoje bei Albanijoje, didžioji įvykių dalis dar prieš akis. Sausio, vasario bei kovo mėnesiais visoje Europoje bus parodyta beveik šimtas televizijos laidų, skirtų išrinkti atstovams bei jų dainoms. Daugumą jų galėsite stebėti internetu, taip pat per palydovinę, o kaimyninių šalių ir per paprastą analoginę televiziją.

Kada ir kokiu būdu žiūrėti, kaip viena ar kita valstybė renka savo atstovą? Šiuo klausimu Jums visuomet padės „Eurodiena“. Renginių dieną užsukę į mūsų svetainę, kaskart matysite informaciją apie ateinančio vakaro laidas (televizijos kanalo pavadinimą, tikslų laiką, internetinės transliacijos nurodą, palydovinės televizijos nustatymus, dalyvių sąrašą ir t. t.).

Be abejo, po kiekvieno renginio, „Eurodienoje“ rasite straipsnį su dalyvių vaizdo įrašais.

Kas laukia šią savaitę? Trečiadienį bus pristatyti dar šeši kandidatai atstovauti Maltai. Tuo tarpu savaitgalį, net trijose šiaurės šalyse (Suomijoje, Norvegijoje bei Islandijoje) startuoja nacionalinės atrankos. Be to, pirmą kartą viešai nuskambės Šveicarijos atstovo Michael’o von der Heide’o kūrinys.

Apie tolimesnius „Eurovizijos“ pasaulio įvykius galite sužinoti naudodamiesi šoninės juostos apačioje esančiu kalendoriumi.

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

0 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
Miroslav
„Eurodienos“ administratorius bei ilgalaikis redaktorius. 2007 metais įkūrė „Eurodienos“ pirmtakę „Eurosavaitę“.