Eurovizija 2008 (atrankos)

Ispanijos atranka keliauja į internetą

Ispanijos televizija „TVE” šiemet pristato dar nematytą, modernų nacionalinės atrankos būdą. 10 nacionalinio finalo dalyvių bus išrinkta MySpace.com portale.
Nuo šiandienos atlikėjai turi 19 dienų, tam kad užsiregistruotų „MySpace” portale, kad galėtų kovoti dėl teisės atstovauti Ispanijai „Eurovizijos” dainų konkurse. Į pretendento profilį turi būti įkelta atrankai skirta daina, bei vaizdo įrašas, pristatantis atlikėją ar grupę.
Vasario 10-20 dienomis internautai balsuodami išrinks 5 finalistus. Kitus penkis finalo dalyvius pasirinks komisija. Laimingųjų dešimtukas turės vos 9 dienas, tam, kad pasiruoštų kovo 1 dieną vyksiančiam nacionaliniam finalui, kur lemiamą balsą turės žiūrovai, balsuojantys trumposiomis žinutėmis ir skambučiais.
„Didžiajam ketvertui” priklausanti Ispanija pasirodys „Eurovizijos” konkurso finale, išvengdama eliminavimo pusfinalyje.

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

8 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
bajyte
bajyte
prieš 2024 metus

labai idomi sistema…
labai keista sitema..
labai neaiski sistema…
idomu ar pasitvirtins…

Bum
Bum
prieš 2024 metus

ai karamba.xD

<a href='http://www.blogas.lt/profiles/Eurosavaite/'>Eurosavaite</a>
prieš 2024 metus

Jei yra susidomėjimas nacionalinėmis atrankomis, pasistengsime kaskart rašydami apie ateinančią atranką nurodyti, kur galima stebėti internetu

eNz
eNz
prieš 2024 metus

zinau kad galima pasiziureti bet iki dabar nezianu visu portalu kurie rodo 😛

<a href='http://www.blogas.lt/profiles/Eurosavaite/'>Eurosavaite</a>
prieš 2024 metus

klaida ištaisyta 🙂

Andrius
Andrius
prieš 2024 metus

Originalus naujas sprendimas – pasitelkt šiuolaikines technologijas. eNz-> atrankos internete nėra kažkas naujo. kitų šalių atrankas labai lengvai galima stebėt internete. ;)praktiškai beveik visos šalys tiesiogiai transliuoja savo atrankas ar finalus. jau ne pirmi metai kai stebiu ne tik lietuvišką atranką ir turiu savo favoritus kitose šalyse.

VIVA
VIVA
prieš 2024 metus

ne TVP o TVE. Issitaisykit klaidas

eNz
eNz
prieš 2024 metus

Labai puiku,kuo daugiau galesim ziuret uzsinieciu eurovizija tuo daugiau galesim su LT eurovizija lygint…tada gal galesime lengviau nusprest ka isrinksim siais metais…

Miroslav
„Eurodienos“ administratorius bei ilgalaikis redaktorius. 2007 metais įkūrė „Eurodienos“ pirmtakę „Eurosavaitę“.