Eurodiena.lt

Komentuok straipsnius – gauk dovanėlę

Praeitą kartą siūlėme Jums atspėti kurią vietą iš vaikų „Eurovizijos” parveš Lina Jūrevičiūtė ir už teisingą spėjimą vienas iš skaitytojų laimėjo mūsų suvenyrą – raktų pakabuką su „Eurovizijos” širdele.

Šįkart pristatome kitokį būdą šiam prizui laimėti:
Nuo šiol rašydami komentarus straipsniams ne tik išsakysite savo nuomonę, bet ir turėsite galimybę gauti vieną iš pakabukų. Suvenyras atiteks aktyviausiai „Eurodienos” straipsnius komentuosiančiam skaitytojui.

Konkurso taisyklės (kad būtų aiškiau):

  • Užpildykite apačioje esančią trumpą anketą, kurioje įrašykite slapyvardį (nick’ą), kuriuo pasirašysite kaskart komentuodami mūsų naujienas. Nuo to laiko pasirašinėdami šiuo slapyvardžiu, rinksite sau po tašką už kiekvieną komentarą.
  • Savaime suprantama, kad bus skaičiuojami tik prasmingi komentarai. Labai trumpi komentarai (pvz.: „gera daina”, „ot šauniai”, „:DDDD” ir pan.), komentarai ne „į temą”, arba su piktybiška reklama bei keiksmais nebus užskaitomi.
  • Komentarų skaičiavimas pasibaigs vasario 29 dieną. Tada, suskaičiavę, paskelbsime daugiausiai komentarų palikusius skaitytojus.
  • Pirmos vietos nugalėtojui atiteks dovanėlė. Su juo susisieksime el. paštu arba „Skype” vardu, kurį skaitytojas įrašys registruodamasis.
  • Jeigu sulauksime didelio aktyvumo, antros vietos nugalėtojui irgi atiteks prizas.
  • BLOGAS.LT sistemoje užsiregistravę vartotojai neprivalo pildyti registracijos formos.

Registracijos forma:
Jeigu turite klausimu, galite drąsiai klausti.

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

117 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
Somewhere
Somewhere
prieš 2024 metus

butent, bajyte, tai akivaizdziai matosi, kad nepatenkintas siaubingai ir pyktis jam liejasi per krastus:DDD is susijaudinimo net klaida daro ir nesusitaria su savimi paciu:DD 'peace';DDD~

bajyte
bajyte
prieš 2024 metus

taisykles yra taisykles. ir ju laisvesne forma kaip ir gyvenime duoda tik pliusu, bet musu Algirdelis yra laabai kazkuo nepatenkintas! Peace 🙂

<a href='http://www.blogas.lt/profiles/Eurosavaite/'>Eurosavaite</a>
prieš 2024 metus

Taisyklių keisti jau negalima taigi siūlau apie tai nediskutuoti.

Algirdas
Algirdas
prieš 2024 metus

P.s
jeigu tau nepatiko mano sumanymas tai okay,bet ne tau cia spresti,nes NE tu uz viska atsakai..

Algirdas
Algirdas
prieš 2024 metus

Na ir vel prasideda 🙂 tu manes nepazysti tai ir nevertink keliais mano pasakytais komentarais 🙂 o del mano pasiulymu,tai ka noriu,ta as ir siulau.Del tu "geresniu salygu" ar dar ko,tai tikrai as to neturejau uzsibrezes net mintyse..Ir kaip tu gali apie tai galvoti, gal tu tolerancijos neturi ir galvoji tik apie save ir kas tau butu geriau,o kai pamatai kito nuomone is karto tam priestarauji..

P.s jeigu tau nepatiko mano sumanymas tai okay,bet ne tau cia spresti,nes tu uz viska atsakai..

Somewhere
Somewhere
prieš 2024 metus

Algirdai, su tuo prierasu 'p.s.', tai tame sakinyje padarei logikos klaida (cia jei ka, tik pastebejimas;)), nes priestarauji pats sau.:) o del raidziu cenzo, tai manyciau, kad tai yra visiska nesamone, nes jau tai pasidarytu ne komentavimas, o raidziu skaiciavimas ir butu labai kvaila:) aisku, kita vertus tada galima butu pasakyti viena sakini kokiais penkiais per aplinkui, bet kam to reikia realiai?? nu nezinau, man sis pasiulymas atrodo labai jau kvailas:)

p.s. o tu, matosi, kad labai jau stengiesi susidaryti sau kuo geresnes salygas komentavimui;) bet nemanau, kad tu turi teise varzyti kitu teise komentuoti kada nori ir kaip nori.:) matosi, kad tavyje yra labai didele tolerancijos stoka….

Algirdas
Algirdas
prieš 2024 metus

Net lengviau pasidare,kad yra bendraminciu 🙂
Bet visumoj ju turbut nedaug dar atsirastu,nes niekam to nereikia visu 100% 🙂
Na vis tiek,svarbu kazka pasakiau,o kas ka ruosiasi,o gal ir nesiruosia daryt,cia jau jiems ir spresti..bet mano pasiulymas nera blogas,dabar man ir dar keletam zmoniu 🙂

nightmare
nightmare
prieš 2024 metus

Pritarčiau dėl raidžių skaičiaus ribos :}

Algirdas
Algirdas
prieš 2024 metus

Galbut netgi siulyciau ivesti tam tikra simboliu(raidziu) riba,kurios metu komentaras tures tai pasiekti ir jeigu to nepadarys,komentaras is vis nebus publikuojamas..cia galime imti pavyzdi is kitu forumu,nes tai yra daroma,kad butu galima isvengti bereikalingo "spamo".O cia jis yra nerealiai auksto lygio,nereikalingas,bereiksmis,trikdandis,keistas ir neapciuopiamas kaip "komentaras".
Jeigu siekiami tikslai,tai jie turi buti daromi efektyvus ir teisingi(bent jau 80-90%),jeigu tai gali buti imanoma(na as taip manau,kad gali,bet siuo momentu,NE).
Viskas turi tureti savo ribas,o ju dar cia as nematau.. :/
Siulyciau,kaip minejau atkreipti demesi i dabar susidariusia situacija..na tai tiek,galbut ne viska pasakiau,bet dar tikiu,reiks.

Algirdas
Algirdas
prieš 2024 metus

Na taigi taigi..nebuvau apsilankes gal pusantros dienos..ir kaip pastebejau(cia jau eilini karta),kad tik paskelbus komentaru rezultatus prasidejo arsi kova(na cia tarp kai kuriu) ir vel nebegalejau ramiai i viska ziureti kaip sakant 🙂 Akivaizdziai matosi,jog bandoma per kelias valandas pasiekti kuo daugiau komentaru,tad pazvelkime is kitos puses..tas,kuris cia jau ilga laika komentuoja(myli si saita),taip netycia per kelias valandas gali prarasti savo pozicija stulpelyje,del tam tikru zmoniu itakos(tai yra,kurie bando pasivyti aukstesnes pozicijas.)O vat jie tai daro labai greitai ir komentuoja "daug prasciau",kas tai puikiai matosi(na po kokias kelias eilutes maximum).Ir tas,kuris cia praleido daug daugiau laiko,ima ir staiga nukrenta(cia kaip pavyzdys) zemyn.Tad visa tai nera teisinga kitu zmoniu atzvilgiu,kurie cia palieka daug laiko ar panasiai.Eilini karta,stipriai siulyciau sudaryti(na cia kaip mineta bus i tai atsizvelgta ateityje)grieztesnes taisykles.Nes juk,poto prasideda labai nesamoningos kalbos ir is temos daromos dar kitos ne i "tema" kalbos..O beto,kai tu matai kas cia darosi(nesvariai ir akivaizdziai)imi ir i visa tai "isitrauki",nes tau nebelieka kitos iseites,o tai yra ir veikia neigiamai..Siulyciau,kad ir per velai,bet i viska zvelgti daug rimciau ir viska skaiciuoti daug supratingiau..(sis atvejis ir zaidimas irgi ne isimtis.)

P.S Cia ne apie tave "Somewhere".. 🙂 tad nekreipk demesio,nes prasides vel bereiksmes kalbos.. 🙂 (cia nukreipiau demesi i ja,o ne jus,Administracija) 🙂

Algirdas
Algirdas
prieš 2024 metus

tai zinoma bandyti niekas nedraudzia 🙂 galbut kada nors ir taus pasiseks kazka pasiekti,na aisku viskas dar pries aky..

rokutis
rokutis
prieš 2024 metus

bandysim toliau dar bandysiu kaupt pasistengsiu uzkilti bent i tuos kurie yra nuo 20

Somewhere
Somewhere
prieš 2024 metus

del ne i tema rasymo, tai ir pats rasai ne i tema. bet aisku, save pastebeti kur kas sunkiau nei kitus:)))
o del pykciu tai cia kiaurai viskas matosi. na, bet baigiam jau sita tema, nes ji pradeda atsibosti.
(bet izvelgiu vis delto ir pliusu siame dalyke – paskaicius taip juokiuosi, kad nemokamai pasisotinu vitaminu C – aciu bent uz tai;DDD)

Algirdas
Algirdas
prieš 2024 metus

na tu ir vel nusikalbi ne i tema..taigi ne tau cia spresti kas bus ateity..si kart nerasysiu tau "tipo" issamaus komentaro,nes matau tai visikai vienodai sviecia ka as sakau,tad ir patilet nesugebi..nu tai as tai padarysiu pirmas tikriausiai,o del saves rasymo ar dar ko,tai is vis nusikalbejai..na cia lengviausias budas kitam visa kalte pervest..
o del pykciu tai matosi nieko dar nesupratai apie ka as :DD

Somewhere
Somewhere
prieš 2024 metus

tu cia ziuriu kaip tik rasai apie save, nes pats komentuoji ta pati per ta pati.:))) nu bet neesme. tad, jei cia tau kazkokie pykciai jau pasireiskia, tai pats ir nustok komentaves:DD ir bus rami galva paciam. nereikes taip nervuotis.:)
o del taisykliu, tai nereikia ju keisti. jau nei laikas, nei vieta tai daryti. tiesiog kita karta jos bus grieztesnes ir viskas.:)

Algirdas
Algirdas
prieš 2024 metus

na man tikrai keista,kad tu ir vel mane vedi i ezero dugna..man taip nusibodo su tavim cia konfliktuoti,kad tiesiog patilek ir as patilesiu,negi taip sunku..ir nekomentuok(cia patarimas),to paties po daug kartu..jeigu tau tai patinka tai tu is vis del manes gali ir eiles kurt temose,kur ne vieta.Del to laimejimo tai neesme,as sakau taisykles reiktu pakeisti,nes matau(turbut ir kiti),kad jos nera grieztos,tad ir reiktu jas stiprinti..jeigu tau tai nepatinka tai daugiau ir neberasinek.

Somewhere
Somewhere
prieš 2024 metus

as nesuprantu, yra normalios taisykles, tad ju ir reikia laikytis. jei manai, kad jau atsibodo komentupoti, tai nekomentuok. as pvz nemanau, Algirdai, kad tu pralaimesi. matosi, kad labai stengiesi laimeti, nes labai daug komentuoji, tad nera del ko cia taip tau pergyventi.:)

Algirdas
Algirdas
prieš 2024 metus

Taip as suprantu,tiesiog na pasakiau ka galvoju..tad jeigu kalbant del to laiko ir pabaigos,tai tikriausiai ateityje taisykles bus pakoreguotos ir viskas 🙂 nes komentavimas jis turi buti ne "paprastas"(kaip mineta),o tikrai vertas to "komentaro" ir,kad butu jis idomus kitiems skaitytojams.

Tai tiek.(aciu uz supratinguma) 🙂

<a href='http://www.blogas.lt/profiles/Eurosavaite/'>Eurosavaite</a>
prieš 2024 metus

Algirdai, pakabukai bus 2 🙂
O tas apribojimas, būtų konkursą padaręs sąžiningesnį, bet jau dabar, kai konkursas persirito į antrą pusę, per vėlu tokią taisyklę įvesti.
Idėja buvo ne "komentuokite kad gautumėte pakabuką", o "gaukite pakabuką už tai kad komentuojate".

Algirdas
Algirdas
prieš 2024 metus

Cia tik mano nuomone jei ka..as vis tiek noreciau daug ko 🙂
na is kitos puses tai ne nuo manes viskas priklauso ir t.t.taciau cia tik mano pasiulymai,kurie galetu buti naudingi kitu vartotoju atzvilgiu 🙂

Algirdas
Algirdas
prieš 2024 metus

Na as cia nieko nepasieksiu,bet turiu skunda toki..logiskai matosi,kad daugelis cia,tik renka ir renka tuos savo "taskus" vien del to,kad prisikaupt ir ramiai sedet..man kaip zmogui jau pabodo cia su visais rasinetis temoje po daug kartu,tad deretu sudaryti kazkokius apribojimus,kad nebutu taip,jog atejes zmogus per kelias dienas ims ir aplenks pirmaujanti..del to floodo tai gerai,bet mano nuomone temoje deretu but uzskaitomas ribotas tasku skaicius,o ne taip,kad vienas komentuoja,o tas su juo kalbasi..juk tai nera sazininga..na apskritai cia dabar i tai neikreips demesio turbut,galbut situacija pakeistu didesnis prizu kiekis,nes daug kas cia komentuoja del vienintelio raktu pakabuko..taigi dabar matau ir jauciuosi truputi isnaudotas..na cia jau adminstracijai spresti..o del mano situacijos,ir tu tasku,matosi pralaimetojo vieta..hmm..

Somewhere
Somewhere
prieš 2024 metus

kuo paslaptingiau – tuo geriau 🙂

<a href='http://www.blogas.lt/profiles/Eurosavaite/'>Eurosavaite</a>
prieš 2024 metus

1 arba 2

Anonymous
Anonymous
prieš 2024 metus

kiek dar kartu bus paskelbti tarpiniai rezultatai

rokutis
rokutis
prieš 2024 metus

pakabuku reikia

Roolas
Roolas
prieš 2024 metus

Na labai malonu yra gauti uz savo nuomones reiskima dovanele, tad manau tikrai verta yra komentuoti, ir isreiksti savo nuomone apie dalyvius 😉

Anonymous
Anonymous
prieš 2024 metus

bandysim laimet

Algirdas
Algirdas
prieš 2024 metus

Vienu zodziu visi cia laimet nori :)) na,tik labai jau ilgai cia laukti zaidimo pabaigos reikia,please nereikia tu pratesimu .. 😀

nightmare
nightmare
prieš 2024 metus

Nežinau – jaučiu :DD

eNz
eNz
prieš 2024 metus

nightmare is ko sprendi? ;DD

bajyte
bajyte
prieš 2024 metus

🙂

nightmare
nightmare
prieš 2024 metus

Kiek suprantu eNz jau yra pasiruošęs laimėti :DD

eNz
eNz
prieš 2024 metus

eh… dar tiek daug iki zaidimo pabaigos…….:)

<a href='http://www.blogas.lt/profiles/Eurosavaite/'>Eurosavaite</a>
prieš 2024 metus

Agota, primenu, kad dar neužsiregistravote žaidimui 🙂

Agota
Agota
prieš 2024 metus

Liuks puslapis… Bandysim laimeti….

Algirdas
Algirdas
prieš 2024 metus

Na kagi ir as tikriausiai prisijungsiu prie sios akcijos,zaidimo 🙂 Labai megstu stebeti Eurovizija ir nenustoju apie ja galvoti 🙂 laukiu siandieninio finalo pradzios.

<a href='http://www.blogas.lt/profiles/Gabana/'>Gabana</a>
prieš 2024 metus

Na tai taip, mano raktai jau prašosi pakabuko ;).

<a href='http://www.blogas.lt/profiles/Eurosavaite/'>Eurosavaite</a>
prieš 2024 metus

Gintė, tikriausiai ne tą straipsnį pakomentavai 🙂

Gintė
Gintė
prieš 2024 metus

Abi dainos skamba patraukliai. Tačiau labiau traukia į "Mini-me" pusę. Žiūrint iš eurovizinės pusės, nesutikčiau su tais, kurie mano, kad dainos netinka eurovizijai ir bus neįsimenamos. Bent jau kalbant apie "Mini-me", atlikėja palieka įspūdį nepaprastu balsu ir net išvaizda. Reikšmės taip pat turi dainos pavadinimas "Yes" trupmas, lengvai įsimenantis(ne taip kaip daugumos banalių dainų pavadinimai, kurie dažniausiai susiję su meile), be kita ko ir atlikėjos grupės pavadinimas "Mini-me" sudominantis, kažkuo išsiskiriantis ir kažką pabrėžiantis.
Manau eurovizijoje daina "Yes" paliktų vienokį ar kitokį įspūdį. Žinoma tobulumui nėra ribų. Bet tam ir daromas šou, kad kiekvieną kart sužibėtų geriausias :))

<a href='http://www.blogas.lt/profiles/Eurosavaite/'>Eurosavaite</a>
prieš 2024 metus

Tarpiniai rezultatai bus paskelbti dar 2 kartus, bent jau taip planuojame 🙂

maestro3
maestro3
prieš 2024 metus

fajna

Somewhere
Somewhere
prieš 2024 metus

siaip atnaujinti gal nereikia per daznai, bet kartais butu ne pro sali suzinoti, kokia situacija:)

eNz
eNz
prieš 2024 metus

nightmare arba kaip eurovizija.lt komentarai arba vienas ant kito varo arba vienas spammas….apsaugos juokios is LRT

nightmare
nightmare
prieš 2024 metus

Per parą atnaujint nereikia gal ;D Jau gausis per didelis varžymasi ;D Bet šaunu tokie paskatinimai ir galima susižinoti kitų nuomonę,nes kitose svetainėse paskaitai komentarų belekokių (pvz. jfgfdk)tai nei šilta nei šalta 🙂

<a href='http://www.blogas.lt/profiles/Eurosavaite/'>Eurosavaite</a>
prieš 2024 metus

Kelis kartus konkurso metu bus paskelbti tarpiniai rezultatai. Pirmas kartas galbūt jau rytoj 🙂

eNz
eNz
prieš 2024 metus

gal yra statistika kokia kas siuo metu laimi? 😀 galetumet kokia statistika padaryt kur visi galetu paziuret kur kampeli 🙂 pvz per para atnaujinsit;)

eNz
eNz
prieš 2024 metus

va va ir ash sakau paziurek iskart kiek dideja komentaru 😀 beto visada idomiau kai yra kitu zmoniu komentarai bei parasyta ju nomuone 🙂 galima paskaityt straipsny o poto komentarus 🙂 seip gerai padare! 😉

Somewhere
Somewhere
prieš 2024 metus

gera ideja:)
prizai visada paskatina ka nors daryti;)
verta stengtis.

Senseless
Senseless
prieš 2024 metus

Siaip mano nuomone komentaras komentarui nelygu. 🙂 Bet prizai yra sveikintinas dalykas.

eNz
eNz
prieš 2024 metus

nu ka bandysime laimet priziukus pradedant siuo komentaru 😀 puiki pradzia 🙂

Miroslav
„Eurodienos“ administratorius bei ilgalaikis redaktorius. 2007 metais įkūrė „Eurodienos“ pirmtakę „Eurosavaitę“.