Eurovizija 2008 (atrankos)

Sasha Son: meluočiau sakydamas, kad nenoriu laimėti „Eurovizijoje” (delfi.lt)

    Video interviu su antrojo nacionalinės atrankos etapo nugalėtoju Sasha Son:

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

13 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
bajyte
bajyte
prieš 2024 metus

o kad jis sneka angliskai tai cia prikolas ar kaip suprast? nesamone :PPP

bajyte
bajyte
prieš 2024 metus

dar laimes 🙂 sitam vaikiui dar viskas pries akis 🙂 nepergyvenkit 🙂 jis neprapuls 🙂

Anonymous
Anonymous
prieš 2024 metus

Love Sasha son:D bet kodel jis nelaimejo??:'(

Somewhere
Somewhere
prieš 2024 metus

siaip nesutikciau su paskutine nuomone. pagal tendencijas, Eurovizija kuo toliau, tuo labiau virsta butent i rytus. tuoj visai ten bus rytu karnavalas.
o del interviu.. tai man irgi kazkaip ziauru, kad tipo lietuvis, bet nieko lietuviskai islementi nesugeba. kur tautiskumas? nerupi…

Anonymous
Anonymous
prieš 2024 metus

Sio vaikino lopsine jau sudainuota. Ir dar kaip duoda interviu Lietuvai,kalbeti pamirso lietuviskai.O jei trauks i rytus, tegul rusiskai ismoksta kalbeti. Sansai jam mazi i Eurovizija. Kiek supratau, kad Lietuva siam vaikinui stotele, pakeliui i rytus. Sumaise krypti, Eurovizija i priesinga puse.

liu
liu
prieš 2024 metus

man patinka jo daina.kažkas kabinančio..
p.s. čia ne į temą,bet man neleidžia blogas.lt prisijunkt..

Somewhere
Somewhere
prieš 2024 metus

pritariu Andriui, kad kartais geriau patyleti:) pagaliau, jei kazkas nepatinka, tai isjunk tv, neskaityk straipsniu, neklausyk. uzsidaryk tarp sau patinkanciu dalyku ir ne tik tau, bet ir aplinkiniams bus puiku:)

Andrius
Andrius
prieš 2024 metus

paskutinys Anonimous -> žinai, mėtydamas žodžiu "kvailiai" pats tokiu pasirodei. Pirmiausiai išmok rašyt, po to visus vadink kvailiais. Ne "ce", o "čia" 😛 Kiekvienam patinka skirtingi dalykai, jei tau ši daina nepatinka, tai nereiškia, kad kiti negali už ją balsuot. Pvz. man nepatinka visokios techno, trance ir kita muzika, bet aš nerėkiu visiems, jog tai nesąmonės, kurių negalima klausyt, nesakau, jog reikia klubuose pakeist muziką į mano mėgstamą rock'ą ar punk'ą. Aj, žodžiu, nepatinka man tokie žmonės, kurie galvoja, jog jų nuomonė yra aukščiau už viską. ir galiu pritart eNZ – iš pirmų dviejų pusfinalių man Raimonda labiausiai patiko.

Anonymous
Anonymous
prieš 2024 metus

ce yra meslo gabalas , o tokie kvailiai ir balsuoja ..

Somewhere
Somewhere
prieš 2024 metus

si daina gal visai ir nieko kitu dainu kontekste, taciau scenoje vaizdas padrikas. o dainininkas stovi ir dainuoja lyg tik sau… ir dar, si daina tikrai nera kazkoks hip-hop'as, tad, manyciau, atlikejo apranga yra neapgalvota.

eNz
eNz
prieš 2024 metus

nemanau kad si daina isimins europai 🙂 paskaicius uzsinieciu komentarus nelabai visiems patinka si daina 🙂 nors yra kuriem ir patinka aisku 🙂 daug kam Raimondos daina isimine kitus nemini 🙂 ai dar sako kad nesiustume Jeronimo 😀 kiti sako kad daina butu kazkuo isskirianti:))

Andrius
Andrius
prieš 2024 metus

Man daina iškart patiko, kai ją perklausiau per PC, neblogai skamba ir jos rusiška versija. Tačiau sulauktas pasirodymas per TV mane nuvylė. Daina visai nieko, bet neprikaustanti prie TV, scenoj judesio daug, bet niekas juo neparodoma. Sutvarkius vaizdą scenoj tikrai galima kažką Europai nuvežt 🙂

Anonymous
Anonymous
prieš 2024 metus

Tarp lietuvos atrankso dainu kolkas man geriausia daina jo, bet ziurint i visa Eurovizija tai manau vel paskutinei vietoi liktume jei kazko nerealaus neparodytu ant scenos…

Miroslav
„Eurodienos“ administratorius bei ilgalaikis redaktorius. 2007 metais įkūrė „Eurodienos“ pirmtakę „Eurosavaitę“.