Eurovizija 2008 (dalyviai)

J. Milius po atrankos (delfi.lt)

Kviečiame pasižiūrėti „DELFI” rengtą reportažą apie Lietuvos atstovą „Eurovizijai” Jeronimą Milių ir jo vakarykštę pergalę.
Tarp kitko, anksčiau minėtas portalas, jau dabar sulaukė beveik 4000 straipsnio apie „Euroviziją” komentarų, iš kurių, kaip jau tampa tradicija, retas yra teigiamas…

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

144 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
bajyte
bajyte
prieš 2024 metus

Anoniminuk! issirenkam kas nepatinka? pezi! issirinkom verciausia Europos scenos.
O kad Aistes daina maloni balsui tai ka as zinau…. rekia ir tiek… ramybes neradau per ta daina….
Man patiko SKUNDO komentarai! Matosi zmogus turi proto, muzikini suvokima, tolerancija ir kantrybe.
Neapsimoka is dalies cia irodinet kas galejo ir kaip galejo. Visi verkslenantys uztils kai Jeronimas gris su itin auksta vieta! Vadinkit mane kaip norit, bet as tuo 95% tikiu! Peace!

Anoniminis
Anoniminis
prieš 2024 metus

As pritarsiu tiems kurie mano,kad Milius su savo daina "Nomads in the night" nepasieks aukstesnes kaip 13 vietos apie finala tai isvis galim tik pasvajot…Seip palaikiau ir palaikysiu A.Pilvelyte ir jos daina "Troy in fire" labiau(zymiai) isimintinesne ir malonesniai ausiai :)Na bet nieko nepadarysi,tokie jau mes lietuviai esam dazniausiai isirenkam tai kas nepatinka.

<a href='http://www.blogas.lt/profiles/Yusti/'>Yusti</a>
prieš 2024 metus

nu bet pvz siemet ji dainainavo 'troy on fire'…
kaip daina apie troja gali atstovaut lietuvai?

nightmare
nightmare
prieš 2024 metus

Na Aistė ne vien turkiškas dainas atlieka 🙂 Nemanau kad lietuvis sukurtų dainą pagal kurią atsispindėtų Aistės vokalas 🙂 Na nors tokių nežinom,bet gal ir yra 🙂
Atlikt turkišką dainą labiau gal reikia turėtį jų tokį kaip sakant "raitytą" balsą (nežinojau kaip išsireikšt ;D) Na bet ji tikrai gali ir ne vien paruošt turkiškas dainas kuriose dominuotų jos vokalas 🙂

Somewhere
Somewhere
prieš 2024 metus

o as manau, kad ta Aiste jau per daznai dalyvauja. desningumas sako, kad i nelaimes. jai reikia daryti pertrauka. ir dar, rinktis ne turkiskas dainuskas. tegul pasisamdo lietuvi arba pagaliau tegul pati daina paraso. nes su savo balsu niekada juk turku nepraspjaus su savo balsu. ji tiesiog neturi tokio temperametro, koki turi turkas, kad galetu atlikti turkiska daina.

Algirdas
Algirdas
prieš 2024 metus

Aiste buvo ir prazuvo,kaip bebutu keista jinai visai nenusivyle,manau nenorejo parodyti savo emociju ir viskas.Sekmes jei palinketi reikia,aisku jeigu kitais metais vel dalyvaus..butu saunu.

Anonymous
Anonymous
prieš 2024 metus

aiste pilvelyte sude daine

Anonymous
Anonymous
prieš 2024 metus

manau kad tai visai nebloga daina. tai visai neeurovizine daina europieciams tai turetu patikt…

eurofo
eurofo
prieš 2024 metus

pirma karta isvaziuoja teisinga daina as dziauguosi uz tai

<a href='http://www.blogas.lt/profiles/Yusti/'>Yusti</a>
prieš 2024 metus

dar.
kazkuris cia teisingai pasake ponui ENZ.
nesvarbu, tau patinka tas pasirodymas ar ne, jis isrinktas, jis atstovaus.
tai buk toks mielas ir nestumk, nes taip tikrai nepadidini lietuvos galimybiu.
respektas tam, kuris parase komentara pavadinimu "enzui"

<a href='http://www.blogas.lt/profiles/Yusti/'>Yusti</a>
prieš 2024 metus

perskaiciau pirmus 20 komentaru ir man pasidare staciai bloga!
kaip jus galit sitaip kalbet?
bet tikrai…
jeronimo pasirodymas buvo geriausias siais metais. nesakau, kad kiti nebuvo verti, bet jis buvo verciausias.
ne komisija is savo teelfonu issiunte~12000 sms'u, o LIETUVIAI.
tai zinot..
o dar tie jusu pareiskimai "gal atsisakys" "kad ji diskvalifikuotu"…
man geda uz tokius zmones, sakau nuosirdziai 🙂
daina yra sudetinga, kazin ar jus bent puse jos isdainuotumet.
tai tam kartui tiek.

nightmare
nightmare
prieš 2024 metus

Įsiklausyk į dainą ir tikrai yra klaidų 🙂 Be to komisija irgi tai pastebėjo.Taip tai laiko buvo užtektinai manau kad pasitaisyt galėjo,na bet tiek to. Man atrodo vokalo jam labiau tiktų nueiti pas Juozapaitį pasimokyti,nes pas tą Meškėlą ar Gabalį nlb tinka. Kažkaip jiems su tokiu balso tembru netinka manau dirbti 🙂

Skundas
Skundas
prieš 2024 metus

Pati dainuoji? Kur? Operoj? Miuzikluose? Kad turi kompetencijos sprest apie Jeronimo klaidas? ;] Nekeliu jokiu oziu, bet juokingai vaikai atrodot, rodydami klaidas. Sakykit, kad nepatinka, nemegstu muzikos, o ne ieskokit prie ko prikibt. Ir isjungit kompiuterius, laikas miegoti.

nightmare
nightmare
prieš 2024 metus

Nesu vokalo mokytoja bet pati dainuoju bet atskiriu kur jis kaikur suklysta. Ir jei bandai įrodinėti savo tiesą – įrodinėk,man visiškai dzin. Ir nereikia čia isteriškai užsipulti 🙂 Ne aš viena pastebėjau klaidelių jo dainavime tad čia nekelk ožio į dangų.

Skundas
Skundas
prieš 2024 metus

Hah! Nesi kurcia? Gal tu muzikos experte, vokalo mokytoja? Noretusi suzinoti, kur butent tos klaidos ir kokios jos? jei galima finalinio pasirodymo video konkreciom minutem netgi galetum pasakyt. Aciu uz atsakyma is karto.

nightmare
nightmare
prieš 2024 metus

Delfy šneka ir nieko gero nepasako.Reikia tobulėti vokalo srityje. Aš dar kolkas nesu kurčia,tad atskiriu kur reikia atidirbti jam. Bet tikiuosi jis ištaisys savo klaidas,neveltui tiek laiko paliko iki Didžiosios Eurovizijos.

Skundas
Skundas
prieš 2024 metus

Pilvelyte, ka ji parode gero iskyrus kopijavima kitu garsiu atlikeju, kas orginalaus? Nieko!
Atliekama muzika skonio reikalas. Kam dar reikia tobuleti, tai klausimas kitas, kokia jus turit kompetencija spresti, kiek kam tobuleti reikia? Skaitet delfyje?

nightmare
nightmare
prieš 2024 metus

Aš kaip suprantu yra žmonių kurie nesupranta kas yra parašyta, jei mes nepalaikom Jeronimo reiškia mėgstam gėjus ir pan.? Ha ha ha nejuokinkit 😀 Aš už Aistės atliekamą muziką – puikus vokalas. Gal nematėt Pilvelytės biografijos? Tikrai ne,jei taip puolat.Suprantat ką reiškia patirtis? Deja ne.Žinau kad Jeronimas yra koncertavęs bet to neužtenka. Jam reikėjo dar patobulėt o ne veržtis į Euroviziją.
Išvis į Euroviziją eiti pasirodo neapsimoka nei kiek.Neįvertinamos pastangos ir talentas.

Išvis prie ko čia tie prikaišiojimai apie gėjus? Jei aš domiuosi ne tokiu atlikėjo dainos atlikimu tai man patinka blizgučiai? Matau kad čia vieną paskaito kita – susigalvoja patys.Kaip norit tebunie.

Ačiū,geriau pasidomėsiu kitomis šalimis,nei čia aiškint į sieną.
Sekmės visiems.

Skundas
Skundas
prieš 2024 metus

Vaikai, eikit nuo kompiuteriaus, mama valgyt nepadare dar?
Ko cia spangstat, jei ausu neturit, tai ir sedek ir tylekit, o ne peikit. Pats gabalas yra puikus, o vokalo partija sudetingesne, negu visu kitu dalyviu kartu sudejus. Visu antra, kas cia spangstat apie jauno berniuko nepatyrima, tai patylekit, zmogus jau tiek kartu ant scenos stovejo, kad jusu smegenys tiek suskaiciuot negali. Taip suprantu, jus eurovizijos fanatai, ir jum reik geju parado ant scenos, bet kai kuriem zmonem daug maloniau girdet puikia daina, negu blizgucius scenoje.

Skirta Lietuvos eurovizijos ekspertams siame puslapyje.

Anonymous
Anonymous
prieš 2024 metus

Na tikekimes, jog kitom salims "musiskis" ir jo daina patiks….. Taciau mano manymu A.Pilvelyte uzimtu eurovizijoje tikrai pakankamai auksta vieta.

Algirdas
Algirdas
prieš 2024 metus

Sutinku su nightmare,kas cia dabar darosi,cia keiktis tikrai jums ne vieta,tad susiraskit kitu forumu ir ten reiskit savo nuomone jeigu jau taip..Jeronimas yra ne manau ne tas atlikejes,kuris be jokios scenines senosios patirties ir jausmu uzlips ant eurovizines scenos..keista.

nightmare
nightmare
prieš 2024 metus

Ė anonimėliai? Gal apseitumėt be keiksmų? Argi mes Jeronimą iškoliojom visokiais keiksmažodžiais? Jei tikrai keiksmų nori paklausyt malonėk eiti į kitą eurovizijos tinklapį ir sedėt tenais.
Aš pasakau kad tikrai jo nereikėjo siųst – tuo labiau nepatyrusio. Kaip pirmam pasirodymui jo tikrai nereikėjo išsiųst.
Ir be to. Ko tu prikaišai tą popsą? Jei man Milius nepatinka reiškia aš klausau popsą? TIKRAI NE. Tad truputį pagalvok ką rašai.
O va dbr jei norit plūskit keismais mane kad aš nepalaikau Jeronimo.
Ačiū.

Anonymo
Anonymo
prieš 2024 metus

Nu nafik dar paziuresim kas bus teisus po eurovizijos, nieko jis nepasieks su savo flegmatiska daina.

Anonymous
Anonymous
prieš 2024 metus

Ar jus nesveiki, ar glusai visai, ausys gal plastmasines? Milus geriausias is visu cia pasirodziusiu. Super balsas, ir gabalas labai geras, isimenantis, taip ir prikausto iki paskutinio akordo. Popsistai bl.. nelaimingi esat, daunai. Geriau palaikykit savo atstova, uzuot drabste purvais.

to Anonymous
to Anonymous
prieš 2024 metus

man mini -me – eilinis mtv stiliaus gabalas. Kate Ryan likims garantuotas, nes nera isskirtinumo. Tikrai sauni mergina, linkiu jai surasti savo stiliu, o ne kopijuoti telika.

Anonymous
Anonymous
prieš 2024 metus

nu del dievo meiles,taigi buvo ka isringti geriau cia pats blogiausias variantas koks tik galejo but,nu ka …geda lietuvai.
turejo laimet mini me.!!!!!!!!!!!!!!

bajyte
bajyte
prieš 2024 metus

Nuostabiausio pasirinkimo Lietuva nepadare jau nuo pat dalyvavimo pradzios! ACIU lietuviams kad pagaliau irodete, jog muzikinis supratimas kyla! Nuostabu! Tiesiog fantastika! Sudrebinsim Serbija (ir ne tik) Jus net neisivaizduojat kokia sekmes laukia Jeronimo!!!! 🙂 Super!

bajyte
bajyte
prieš 2024 metus

Nuostabiausio pasirinkimo Lietuva nepadare jau nuo pat dalyvavimo pradzios! Aviu lietuviams kad pagaliau irodete, jog muzikinis supratimas kyla! Nuostabu! Tiesiog fantastika! Sudrebinsim Serbija (ir ne tik) Jus net neisivaizduojat kokia sekmes laukia Jeronimo!!!! 🙂 Super!

algirdui
algirdui
prieš 2024 metus

stebina plebejiskas tamstos noras itikti europai 🙂 tiksliau balkanams. nu kaip kosk petruskevicius su savo juodai baltu stiliumi tamsta su "eurovisziniu" formatu bando visus mauti ant vieno kurpaliaus. As noriu matyti Lietuva isskirtine, reprezentatyvia, demonstruojancia tai, ka turi unikalaus, o ne dar viena balkaniska ar svediska klona. jie del to ir puikus, kad susikuria savo stiliu, o ne megzioja ir bando itikti.

Algirdas
Algirdas
prieš 2024 metus

Spiegiantis balsas nera blogai,jau geriau negu verkti,nuskriaustajam miliui uzlipusiam ant scenos.Gal europai to ir reiketu,sunku pasakyti.

enzui
enzui
prieš 2024 metus

fcuk, gal tu pradek gerbti kitu nuomone? jei tavo muzikinis skonis yra yvos lygio, nereiskia , kad visu toks prastas. Pilvelyte yra spiegianti boba, kuri atrode geria isskyrus tuos sintetinius plaukus.

enzui
enzui
prieš 2024 metus

enzai, A) pilvelyciu bus kokios 5 is balkanu dar dvi is graikijos ir kipro, plius dar kokia andora ar panasiai. B) baig dergti savo sali uzsienio forumuose; C) eik mokytis anglu kalbos, nes tavo komentarai atrodo apgailetinai primityviai. aciu.

Anonymous
Anonymous
prieš 2024 metus

Nu ,brangieji, gryni lietuviai esat, kiekvieną kartą, ką beišrinktų vis negerai ir negerai, NUSTOKIT VAPĖTI, reiktų palaikyti saviškį, o čia bezdat kaip kokie seniai, gėda, tam tas negerai, tam anas negerai.

eNz
eNz
prieš 2024 metus

o iskur tu zinai? gal ir buvo tik tau tai neparode 🙂 o tu galetum gerbt kitus nomuones mes ne "putojames" kaip tu sakai mes issakom savo nomuone ir butu malonu jei ji kiti irgi gerbtu.

Anonymous
Anonymous
prieš 2024 metus

bl muzikologai atsirado :DDDDD juokas net ima, kaip jus cia putojates… nx tokius komentarus rasot, turim atstovai, tai ir palaikytim ji, o ne smerkim, jeigu tauta nursprende taip ir turi buti, suprasciau jeigu butu buve balsavimo klaidu kaip pernai, bet ju nebuvo tai nera reikalo ir cia putotis kiap klaunams :DDD

Algirdas
Algirdas
prieš 2024 metus

Man labiau tiketina,kad jis nusiris zemyn,kaip daugelis atlikeju,Laura&lovers ir ta pati 4fun..

eNz
eNz
prieš 2024 metus

man atrodo 2-as variantas realesnis tavo nightmare.

nightmare
nightmare
prieš 2024 metus

Puiki proga pakilti bent kiek aukščiau arba visiškai susmegti žemyn…

Algirdas
Algirdas
prieš 2024 metus

As taip pat abejoju,kad jis atsisakys dalyvauti,juk jam tai puiki proga..

eNz
eNz
prieš 2024 metus

kas nori i one.lt grupe eurovision? rasykit savo nickus pakviesiu ^^ 🙂

nightmare
nightmare
prieš 2024 metus

eNz >>> Aš taip pat norėčiau tai išvysti.Tik deja,taip neatsitiks.

eNz
eNz
prieš 2024 metus

tai Jeronimas dar neatsisake vaziuot eurovizija? tikiuosi kad iki geguzes pamatysiu esctoday.com vienakart uzejes Lithuania: Jeronimus Milius desqulifed Aiste Pilvelyte in! ^^

Anonymo
Anonymo
prieš 2024 metus

Gaila Aistes. 400 tik truko kad nereiktu to tarzano siust.

eNz
eNz
prieš 2024 metus

reikejo kiekvienam mum po 10 mobilu paimt ir is ju po 5 sms issiust uz aiste tada gedos lietuvai nebutu

Miroslav
„Eurodienos“ administratorius bei ilgalaikis redaktorius. 2007 metais įkūrė „Eurodienos“ pirmtakę „Eurosavaitę“.