Eurovizija 2010 (renginys)

Kitąmet Andoros neišvysime…

an-lgflagAndoros RTVA Europos Transliuotojų Sąjungai (EBU) patvirtino, jog kitąmet ant „Eurovizijos“ scenos Osle jos atstovo neišvysime.

Priežastis labai paprasta — finansinės problemos. Transliuotojo biudžetas kitiems metams ir taip yra labai  apribotas, ir jo tikrai neužteks, norint bandyti sėkmingai sudalyvauti „Eurovizijoje“ kitąmet —  rašoma laiške.

Daugiau nei prieš mėnesį Andoros transliuotojas perspėjo EBU, jog nėra visiškai užtikrintas dėl dalyvavimo kitąmet ir iki gruodžio 15-osios gali pakeisti savo sprendimą. Iki termino pabaigos likus trims dienoms, deja, tenka konstatuoti jog kitąmet Osle išvysime viena šalimi mažiau. Ir šis sąrašas dar gali trumpėti…

Andora laimę „Eurovizijoje“ bandė nuo 2004 metų, bet nė karto nepateko į finalą.

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

4 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
DelgadoRhoda21
DelgadoRhoda21
prieš 13 metus

The http://www.lowest-rate-loans.com seem to be essential for people, which want to start their business. By the way, that is comfortable to get a student loan.

as
as
prieš 14 metus

tai jej laimetu darytu po atviru dangumi negalvoju kad cia ira kaskokia problema:P iclandija tais metais buvo uzemusi 2 vieta jej je butu laimeja tas pac klausimas kur je surenktu eurovizija ? tai nera problema galima surasti dideli paviljona pvz kaip litexpo rumai ir gerai butu ajsku nebutu ispudinga oo gal ir nea prisiminkit mtv europos apdovanojimus danijoje mazoj salytei padaryta bet ziauriai AFIGENA taikad cia nera problema

Khem
Khem
prieš 14 metus

Andora dalyvaudavo ne dėl laimėjimo, o dėl jų šalies ir katalonų kultūros reklamos. Tuolabiau, laimėtojui surengti konkursą yra privilegija, o ne taisyklė.

Damn
Damn
prieš 14 metus

As nesuprantu, jei Andora laimetu kur jie surengtu eurovizija? Jie neturi jokios dideles arenos ar kazko panasaus.

Artūras
Vienas iš trijų pirmųjų „Eurodienos“ redaktorių, 2008 - 2010 metais pranešęs daugiau kaip 200 „Eurovizijos“ naujienų konkurso fanams Lietuvoje.