Vaikų Eurovizija

„Vaikų Eurovizija“: Kijeve įsibegėjo pirmosios asmeninės repeticijos

04) Rumunija

rumunija01
© Giel Domen (EBU)

Ketvirtosios šiandien repetavo Rumunijos atstovės. Visas merginų kolektyvas vilkėjo vienodą aprangą, pagrindinės atlikėjos galvą puošė skrybėlė. Taip pat scenoje buvo pastatytos dar penkios kartoninės „šokėjos“. Ionos vokalas buvo labai geras.


05) Serbija

serbija01
© Indrek Galetin (EBU)

Iš pirmos Serbijos repeticijos galima spręsti, kad šeštadienį šios šalies atstovė parodys labai energingą šou.  O puikų pasirodymą papildys ne ką prastesnė vokalinė partija.


06) Gruzija

gruzija01
© Giel Domen (EBU)

Grupė „Princesess“ iš Gruzijos žiūrovus ir komisiją bandys sužavėti lyriškumu. Scenoje buvo pastatytas dekoratyvinis medis ant kurio „plasnojo“ grupės apdainuojamas mėlynas paukštis. Merginų balsai buvo puikūs,  tą patį galima pasakyti ir apie choreografiją.

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

2 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
Senseless
Senseless
prieš 14 metus

Rumunija (Eurodienos kooficientas 16-1) – dudu dudu, dudu duu… 🙂 Palieku spręst Jums. (mano prognozuojama) VIETA : 10-13.

Serbija (kooficientas 10-1) – Truputį nuobodoka, kažko ypatingo išskirtinio taippat nematau, tad man būtų tikrai siurprizas jei šis pasirodymas patektų į TOP3. VIETA : 9-13.

Gruzija (kooficientas 9-1) – Kad ir kaip piktai nusiteiktum, ši daina prasklaido visas blogas mintis, tikras GĖRIO įsikūnijimas. Šypsena pati atsiranda veide. Tiesa, kaip jau minėjau priedainis man maža kopija, bet ką jau padarysi. Visgi laimėti šansai minimalūs, antrus metus niekas nelaimi, tokia tradicija 🙂 VIETA : 2-6.

/Bevardis-„Expertas”/

Senseless
Senseless
prieš 14 metus

Tas priedainis Gruzijos šiektiek primena pereitų metų(blogi prisiminimai). Ir visgi, ši daina Gruzijos man patinka, tokia paprasta, lengva…

/Bevardis/