Vaikų Eurovizija

„Vaikų Eurovizija“: repetuoja pirmosios šalys

Šiandien Kijevo sporto rūmuose prasidėjo „Vaikų Eurovizijos“ dalyvių repeticijų maratonas. Nuo pat ryto vienas po kito dalyviai lipa į sceną tokia tvarka kaip pasirodys šeštadienį. Kiekvienai valstybei skiriama 40 minučių. Jaunieji atlikėjai kol kas neprivalo vilkėti galutinių rūbų.

01) Švedija

vaiku-eurovizija-svedija-repeticija
© Indrek Galetin (EBU)

Švedijos atstovė Mimmi Sanden žiūrovams padovanos solinį pasirodymą. Jai kompaniją palaiko dvi pritariančios vokalistės, kurių balsas, kaip leidžia pernai įvesta taisyklė, skamba iš įrašo. Ar žiūrovams ir komisijai daina nepasirodys stokojanti vaikiškumo, sužinosime jau šeštadienį.


02) Rusija

vaiku-eurovizija-rusija-repeticija
© Giel Domen (EBU)

Antroji į sceną su keturiomis šokėjomis žengė vienuolikmetė Jekaterina Riabova. Savo kūrinį „Malenkij princ“ mergaitė pradeda ir užbaigia stovėdama ant suolo, kuris pasirodymo pabaigoje pradeda suktis.


03) Armėnija

vaiku-eurovizija-armenija-repeticija
© Indrek Galetin (EBU)

Po lėtesnių dainų, žiūrovus žada išjudinti armėnė Luara su daina „Barcelona“. Judesio kupiname pasirodyme bus ir į žiūrovus skriejančių futbolo kamuolių…

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

5 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
Karina
Karina
prieš 14 metus

Nemanau,kad cia yra geru dainu ir dainininku jie dainuoja kaip kokie kaimo jurgiai
tai nemanau kad musu lietuviai gali ten net varzytis mano butu toke vat nuomone

Senseless
Senseless
prieš 14 metus

Švedija (Eurodienos kooficientas 14-1) – Profesionalu, gražus balsas, graži daina, nematau minusų… o tas priekabiavimas prie Mimmi amžiaus man keistas, bet sutinku, kad ji dėl to praras balsų(būtų juokinga, jei nebūtų graudu). VIETA : 3-7.

Rusija (kooficientas 5-1) – Iš pirmo žvilgsnio tokia eilinė popsinė rusiška daina, bet… vokalas stiprus, vietoje mergaitė nestovi, ritmas yra, žodžiu yra viskas ko reik eurovizijai 🙂 VIETA : 1-4.

Armėnija (kooficientas 10-1) – Barcelona ! 🙂 Nors pati daina ir vokalas nėra didieji pliusai, bet veiksmas vyksta scenoje(!) ir tai gali duot daug balsų. VIETA : 5-10.

/Bevardis-„Expertas”/

Senseless
Senseless
prieš 14 metus

Nu jau… įdomu kokie argumentai leist „naudot” fonogramą back’ui.

/Bevardis/

Monika
Monika
prieš 14 metus

jūs man paaiškinkit, kam tie pritariamieji vokalai stovi, jei dainuoja įrašas?

Miroslav
„Eurodienos“ administratorius bei ilgalaikis redaktorius. 2007 metais įkūrė „Eurodienos“ pirmtakę „Eurosavaitę“.