Eurovizija 2008 (atrankos)

„Beovizija” nukelta (atnaujinta: 08-02-19; 17:58)

Serbijos transliuotojas RTS nukėlė „Beoviziją”, turėjusią įvykti vasario 19-20d., vėlesniam laikui. To „kaltininkas” – nepriklausomybę paskelbęs Kosovas. Kaip turbūt žinote, šiuo Kosovo žingsniu visiškai nepatenkinta Serbija bei Rusija.
Pagal oficialias „Eurovizijos” EBU priimtas taisykles: visos konkurse dalyvaujančios šalys, dainas, kurios bus atliktos „Eurovizijoje” turi pristatyti ne vėliau kaip iki kovo 17d., priešingu atveju šalis nedalyvauja konkurse. Jokie pasiteisinimai nepriimami.
Taigi, jei Serbija nepristatys savo „Eurovizinės” dainos, konkursas įvyks be šalies-šeimininkės pasirodymo.
Kada įvyks „Beovizija” bus paskelbta artimiausiu laiku.

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

18 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
bajyte
bajyte
prieš 2024 metus

bet zinokit man neramu… ziuriu apie ispuolius ir maistus Serbinius ir Kosovinius – tai is ties siek tai baisu daros… ne duok Dieve, konkurso nedarytu… siaubas butu !!!!

Somewhere
Somewhere
prieš 2024 metus

o kam rupi tas salies autoritetas? manau, kad balkanu salys ir taip turi zema autoriteta, nes tik jega su jomis beveik kalbetis imanoma. tai kur jis dar gali nukristi? kad nelabai kur…:)

Algirdas
Algirdas
prieš 2024 metus

Na tikrai keistai nuskambejo 🙂 nespes ir nedalyvaus pati Serbija,nu bet geras 😀 tikiuosi taip nenutiks..cia tiesiog viskas atrodytu labai keistai tokiu atveju..gal net nukristi tos salies autoritetas..

dovilke
dovilke
prieš 2024 metus

nu va

bajyte
bajyte
prieš 2024 metus

tai nenorek kad taip greit viskas isnyktu. jie dar turi siek tiek ir serbiskos praeities netolimos :)))

eNz
eNz
prieš 2024 metus

o as ziuriu dabar kashe per tv3 ir tarp ryto fanu grazi veliava matosi KOSOVO IS SERBIA ir raides nuspalvotos serbiska veliavos spalva 😀

bajyte
bajyte
prieš 2024 metus

bukim optimistai ir manykim kad saliu politines problemos nebus susijusios su muzika,,,

Somewhere
Somewhere
prieš 2024 metus

Serbija savaime aisku tuo nepatenkinte, nes tai jos dalis tas Kosovas. dar labiau salis sumazejo.. o Rusija todel nepatenkinta, nes jos tokia politika – palaikyti smurta, priespauda (pagal ja – tvarka). cia kaip kokiais sovietiniais laikais: jei visi turi lygiuoti, tai ir turi tai daryti, nes jei nedarys, tai bus nubausti. be to, Rusija priesinasi viskam, ka palaiko vakarai.
o del pacios Serbijos… nu siaip idomiai turetu atrodyti Eurovizija be seimininkes…;)) man tai realiau atrodo, kad visai ta Eurovizija neivyktu, nors tikiuosi, kad to neatsitiks. gal dar viskas issispres… vat kaip buna, kai isrenka tokias salis…

bajyte
bajyte
prieš 2024 metus

o kas domites politika istorija?
kodel serbija ir rusija nepatenkinta Kosovo sprendimu?

bajyte
bajyte
prieš 2024 metus

neturetu kur kelti… kokia kita salis juk neapsiims is niekur nieko organizuoti tokio renginuko mazo ir mielo 😀

<a href='http://www.blogas.lt/profiles/Eurosavaite/'>Eurosavaite</a>
prieš 2024 metus

"Eurovizija" tikrai bus, ir be abejo Serbijoje.

Konkursas neįvyktų tik tuomet jeigu kiltų karas ir pačiame Belgrade būtų labai nesaugu.
Tokiu atveju apie perkėlimą jokių šnekų būti negali, nes iki konkurso mažiau nei 3 mėnesiai, o pati organizacija labai sudėtingas dalykas, todėl jau per vėlų būtų keisti renginio vietą.

DjDiablo
DjDiablo
prieš 2024 metus

Na,tegu Ukrainoje,tik ne Albanijoje;D

Anonymous
Anonymous
prieš 2024 metus

Jeigu Serbija negales surenkti Eurovizijos , Eurovizija bus nukelta i kaimynines ra netoliese esantis salis kurios turi patirties arba i Ukraina nes uzeme antra vieta … Cia kaip pernai Suomija turejo proiblemu ir buvo variantas , kad Eurovizija bus Estijoje arba Svedijoje , na bet kaip visi matem visgi ivyko SUomijoje 😉

Schumix
Schumix
prieš 2024 metus

Na, tikrai, manau nebus nusileista iki tokio lygio, jog neįvyktų Eurovizija. Tada būtų 100proc. baisau už pačią baisausią tragediją. Man, kaip Dakaro ralio fanui, buvo labai didelis smūgis, kad ralis šiemet buvo atšauktas; jei dar ir Eurovizija bus atšaukta…neištversiu…

Somewhere
Somewhere
prieš 2024 metus

bet cia su tuo atsiskyrimu daug problemu visiems dabar… idomu, ar is viso ivyks ta Eurovizija.. manau, kad visko cia dar gali nutikti.. ir niekas negarantuotas, kad viskas bus gerai.. nors tikekimes, kad iki tokio lygio viskas nenusileis;)
nors asmeniskai as tai palaikau Kosovo atsiskyrima.

eNz
eNz
prieš 2024 metus

negeraj kad tokia zeme prarado serbija… nu o ka kosovui pasakysiu dar viena prasta tauta atsiras tikrai nemanau kad pinigu tures jie daug… o del ju eurovizijos nemanau kad kazka gera nusiust jie gali…. bus jodkalnija 2

Anonymous
Anonymous
prieš 2024 metus

Serbijos nacionaline atranka

bajyte
bajyte
prieš 2024 metus

o kas ta Beovizija kas nors man gali paaiskinti? 🙂

Artūras
Vienas iš trijų pirmųjų „Eurodienos“ redaktorių, 2008 - 2010 metais pranešęs daugiau kaip 200 „Eurovizijos“ naujienų konkurso fanams Lietuvoje.