Eurovizija 2008 (atrankos)

Belgijoje serbės vaizduojamos kaip girtuoklės

Serbijos ambasada Briuselyje išleido pranešimą spaudai, kuriame išreiškia Serbijos valdžios nusivylimą Belgijos televizija „VRT”, kuri tiesioginio eterio metu „įžeidžia Serbijos žmones”.
Belgijos nacionalinės atrankos metu, skirtukuose, kuriuose yra pristatomi atlikėjai, dvi aktorės vaidina serbes Mileną ir Mirjaną, kurios pagal pasenusius stereotipus nevengia išgerti daug degtinės ir be to kartais vagia mobilaus ryšio telefonus.
Serbijos ambasada teigia, kad neigimas Serbijos žmonių vaizdavimas yra nepriimtinas tokioje televizijos laidoje kaip „Eurovizija”, kuri turi sujungti įvairių kultūrų atstovus, o ne atvirkščiai”
Šiuo metu Belgijos televizija „VRT” žada Serbijos ambasadai išsiųsti atsiprašymo laišką.

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

6 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
bajyte
bajyte
prieš 2024 metus

bet zinot kaip sakoma – tai kas yra teisybe nelabai ir slepiama. negi dabar bandytu kurti gera ivaizdi? gal jiems neuztektu fantazijos :)))

bajyte
bajyte
prieš 2024 metus

ir kam cia taip sove i galva sugalvoti toki konteksta? kas cia taip sugalvojo? kas nesuprato kad cia tiesiog naivu kavaila ir izeidu?…

Algirdas
Algirdas
prieš 2024 metus

dovele:
Cia ne tik siaubas,o katastrofa :)) juk negalima taip elgtis,o pats klipas tai kazkoks labai kvailas,ta prasme turinys pats keistas..o ta ju kalba man slyksti pasirode 🙂

dovilke
dovilke
prieš 2024 metus

kazkoks siaubas…

Somewhere
Somewhere
prieš 2024 metus

kad tai jau visai kazkokias nesamones daro… kokio velnio reikia kazka smeisti??.. nesuprantama… tikiuosi, kad atsiprasys tinkamai. atrodo, kad is visko jau dauguma sikia sukelti karus. apgailetina;(

Algirdas
Algirdas
prieš 2024 metus

Taigi is tikruju negalima taip elgtis ir zeminti kita sali..tai tik parodo savo neigiama ivaizdi visai europai ir netik.manau jie tikrai privalo ju nuo sirdziai atsiprasyti,tai butu teisingiausia ir zmonikiausia.