Eurovizija 2008 (dalyviai)

Graikijos nacionalinį finalą laimėjo Kalomoira

Vakar, Graikijos nacionaliniame „Eurovizijos” finale „A song to vote for 2008″ laimėjo Kalomoira (savo gimtinėje Niujorke ir visoje Amerikoje žinoma kaip Carol). Konkurse, kuriame žiuri komisija turėjo 40% balsų galios o žiūrovai – likusius 60%, nugalėjo daina „Secret Combination”, kurią parašė Poseidonas Giannopoulos ir Kostas Pantzis. Kaip konkurso svečiai jame pasirodė praėjusių metų Graikijos atstovas Sarbel, šių metų Kipro atstovė Evdokia Kadi, Rumunijos duetas Nico ir Vlad Mirita, Azerbaidžano atstovai Elnur su Samir bei Slovėnijos atstovė Rebeka Dremelj. Jie atliko savo „eurovizines” dainas.
Oficialus Graikijos atstovės puslapis: www.kalomoira.com

Maria Kalomoira Sarantis gimė 1985 metais, sausio 31 dieną, Niujorke. Turi vieną sesę. 2004 metais persikraustė į Graikiją, kad galėtų dalyvauti muzikiniame realybės šou „Fame story”, kurį vėliau laimėjo. Tais pačiais metais išleido savo pirmąjį albumą „Kalomoira”, kuris tapo auksiniu. Po realybės šou ne tik muzikavo, bet vaidino vietinėje muilo operoje bei televizijoje vedė rytinę laidą. 2005 ir 2006 metais sekė kiti dainininkės albumai. Ketvirtas planuojamas išleisti šiemet.

Atlikėjos pairodymas nacionaliniame finale:
Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

19 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
Klink
Klink
prieš 14 metus

Kalomoira nuostabus zmogus. <3

Gabja
Gabja
prieš 2024 metus

Man patiko ta daina :]
Yra daug panasumu i Helena Paparizou,bet man asmeniskai patinka :] Tik tiek ,kad kartojasi. Daina uzvedanti man "

bajyte
bajyte
prieš 2024 metus

pritariu:)
panasiu elementu matosi nemazai ideta 🙂

zaraza
zaraza
prieš 2024 metus

silpnas bandymas megdzioti Helena Paparizou :((( My number one…my secret combination…abejoju ar pavyks graikams prastumti ta kombinacija po 3 metu :DD

bajyte
bajyte
prieš 2024 metus

jo, kad panasias siuncia tai cia faktas…
o kad ALgirdai prajuokinia :DDD
Tipo nebent tik dieduka suzavetu sokanti sexy pana :DDD

Anonymous
Anonymous
prieš 2024 metus

Man tai daina labai primena Timberlando ritma su graikiskais motyvais. Siaip daina normali, bet pasirodymas tikrai banalus, tai vertinu vidutiniskai

Algirdas
Algirdas
prieš 2024 metus

pastebejimas del aprangos tiek atlikejos,tiek sokeju..tai na is tikruju visi tie nusirenginejimai,paisaliones ar dar kas nors yra tai seniai pabode,kad nieko cia nebenustebinsi,na nebent koki dieduka,sokanti daininke 🙂 o pati ji tai tikriai nekaip atrodo,galejo koki miegmaisi geriau uzsimest..

Algirdas
Algirdas
prieš 2024 metus

tai,kad truksta,daug ko ir nemazai..truksta bendro vaizdo siam visam pasirodymui..jis atrodo toks lekstas ir nu paprastas kazkoks..dar reiktu kazka pakeisti…juk laiko dar yra manau.

<a href='http://www.blogas.lt/profiles/orestas/'>orestas</a>
prieš 2024 metus

nepatiko man kasko truksta

Algirdas
Algirdas
prieš 2024 metus

to rokutis:
na is tikruju ja galima butu prilyginti daug kam,heh,net juokas paeme is tavo komentaro :)) o is tikruju turi jie suderinti tiek daininkes galimybes,tiek scenines..

Algirdas
Algirdas
prieš 2024 metus

taip su daininkes balsu tikrai yra broblemu,kurias istaisyti yra nelengva,o reikalauja dideliu pastangu..ji dainuoja labai silpnu tembru,todel atrodo silpnai..stengiasi kazka pakeisti,taciau tai tik dar blogiau..kad ir imant tuos sokejus..

rokutis
rokutis
prieš 2024 metus

man visai nieko nors biski panasu i helena paparizou ir chrispa panasi o kostas martakis i sarbel

Somewhere
Somewhere
prieš 2024 metus

o siaip, vertinant tik vat daina, tai rimtai, balsas daininikes tikrai nera labai jau istobulintas (arba gal ji ziauriai jaudinasi?), o sokis.. na, tie nusirenginejantys zmones jau pradeda atsibosti. ir tas issipaisaliojimas kunu irgi nelabai jau kazka gali nustebinti. o mergina tai galbut galejo visai tik su apatiniais ateiti i scena, nes trumpesniu sukneliu turbut jau vargu, ar galima rasti:) man tokia mada kvaila… jei jau turi figura, tai tipo pries visus gali nuoga kuna rodyti.. hm..

Somewhere
Somewhere
prieš 2024 metus

man tai sita daina ir net pats sokimas baisiai primena graikes pasirodyma kazkuriais cia metais, kai Graikija laimejo.:) pradzia tai totaliai tokia pati.. ir ideja panasi. zodziu, nieko naujo…

<a href='http://www.blogas.lt/profiles/Nightwister/'>Nightwister</a>
prieš 2024 metus

graikai kiekvienai metais panasias dainas i eurovizija siuncia 😀

Algirdas
Algirdas
prieš 2024 metus

tie patys pasokimai,kiti sokejai nu net kazkaip dirbtinai atrodo pacioje scenoje,kazko dar vis truko..tikriausiai vertinciau teigiamai..

Algirdas
Algirdas
prieš 2024 metus

daina tikrai idomi ir savotiska..jauciasi tie visi graikiskumo ritmai ir melodija..pati daininke neturi gero balso,bet tai akivaizdziai uzglaisto..

bajyte
bajyte
prieš 2024 metus

na daina graikiska… normali… mergaite grazi… balsas ne itin stiprus… bet atsibodo jau tas pats scenarijus – aplink mergaite sokinaja keturi penki vyrai – ja visaip liecia, kilnija, meta ir glosto….

dovilke
dovilke
prieš 2024 metus

o as galvojau kad jie jau seniai sita isrinko…

Artūras
Vienas iš trijų pirmųjų „Eurodienos“ redaktorių, 2008 - 2010 metais pranešęs daugiau kaip 200 „Eurovizijos“ naujienų konkurso fanams Lietuvoje.