Thomas Hanses (EBU) nuotr.
Eurovizija 2016 (renginys)

Trečiąją repeticijų dieną užbaigia futuristinis Australijos pasirodymas

Thomas Hanses (EBU) nuotr.
Thomas Hanses (EBU) nuotr.
Thomas Hanses (EBU) nuotr.
Thomas Hanses (EBU) nuotr.

Paskutinioji šiandien pasirodo viena iš 2016 metų „Eurovizijos“ favoričių – Australijos atstovė Dami Im. Atlikėja, vilkinti baltą blizgančią suknelę, pasirodymo pradžioje dainuoja prisėdusi ant didelio, blizgučiais papuošto kubo. Scenoje vyrauja mėlyni ir juodi atspalviai, mirksi skaičiai, o ant LED grindų tiesiasi neoniniai laidai. Prieš dainininkę pasirodo futuristinio kompiuterio projekcija su nuotraukomis, langeliais, skaičiais ir pan. Vaizdas scenoje primena filmą apie ateitį, kurio pagrindinė veikėja valdo kosminį laivą.

Antroje dainos dalyje Dami išeina į scenos priekį, aplink ją sukasi kamera. Ekranų motyvams būdinga filmo „Matrica“ grafinė tematika, o pasirodymo pabaigoje vizualizacijas papildo daugybė mėlynų linijų. Nors pirmųjų bandymų metu Australijos atstovė turėjo šiek tiek techninių problemų (kartais ne laiku sąveikavo su projekcijomis), tačiau šios kliūtys turėtų būti pašalintos kitų repeticijų metu. Atlikėjos vokalas skambėjo užtikrintai, o improvizavimas suteikė dažnai besikartojantiems priedainiams įvairesnio skambesio.

Pernai „Eurovizijoje“ debiutavusi Australija iškovojo penktąją vietą, tad nenuostabu, kad azarto pagautas transliuotojas SBS savo antrojo bandymo metu nori pasiekti dar geresnį rezultatą. Ar Dami Im pavyks pateisinti australų lūkesčius, sužinosime jau kitą savaitę.

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

2 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
...
...
prieš 7 metus

Ismok anglu kalba ir suprasi.

agne
agne
prieš 7 metus

pagal aprasyma, tai nelabai turetu but, paziurejau ta filmuka 40sek ir negalejau suprast kas per galvos ten, kam jos 😀