Eurovizija 2016 (renginys)

Šeštojoje nacionalinės atrankos laidoje dalyviai pademonstravo šiek tiek pakoreguotus pasirodymus

Catrinah09Antradienį LRT didžiojoje studijoje buvo nufilmuota jau šeštoji nacionalinės „Eurovizijos“ atrankos laida. Jos metu į sceną lipo 8 dalyviai, į atranką atėję su savo dainomis.

Dalyvius vertinusios Lietuvos komisijos sudėtis: Ramūnas Zilnys, Darius Užkuraitis, Nomeda Kazlaus ir Valdas Burnys.

Nors drastiškų pasikeitimų pasirodymuose neišvydome, tačiau atlikėjai stengėsi tobulinti kai kurias atlikimo detales. Valdas Lacko ir Eglė Jakštytė į pagalbą pasitelkė šokėjus. Atlikėjos Catrinah šarvai buvo padabinti LED šviesomis. Donny Montell ne juokais gąsdino salėje susibūrusius žiūrovus momentiniais dūmų stulpais, kurie ekrane turėtų atrodyti efektingai. Ištvano ir Ellados pasirodymo metu ekranuose išvydome „Please don’t cry“ vaizdo klipo kadrus. Petunija šį kartą išraiškingiau atliko „Tomorrow“ kulminaciją, o Erica Jennings negalėjo dalyvauti, todėl jos anksčiau nufilmuotą ir identišką praėjusiam pasirodymą stebėjome ekrane. Rūta Ščiogolevaitė nusprendė pasidalyti vieta po saule su savo pritariančiosiomis vokalistėmis ir pasikvietė jas dainuoti paskutinį priedainį arčiau savęs į scenos vidurį.

Komisijai labiausiai patiko Donny Montell ir Rūtos Ščiogolevaitės pasirodymai. Lietuvių ekspertai jau antrą kartą negali išrinkti, kas iš šios porelės yra vertesnis 12 taškų įvertinimo. Mažiausiai balų surinko Petunija ir Valdas Lacko. Šeštadienio vakarą susumavus užsienio bei Lietuvos komisijų ir žiūrovų balsus atranką paliks 3 atlikėjai. 

Lietuvos komisijos balai:

sestaltlentele

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

0 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus