Eurovizija 2016 (atrankos)

Lietuvos nacionalinę atranką palieka Baiba ir Berta Timinskaitė, lyderė – Aistė Pilvelytė

EBU nuotr.
EBU nuotr.

Penktoji nacionalinės „Eurovizijos“ atrankos laida didelių siurprizų nepažėrė. Mažiausiai komisijos bei žiūrovų palaikymo sulaukė ir atranką palikti turėjo Baiba su daina „Mayday“ ir Berta Timinskaitė su kūriniu „Stars in a rainbow“. Vakaro lydere tapo Aistė Pilvelytė, kurios pasirodymas sužavėjo tiek žiūrovus, kurie skyrė Aistei net 1682 balsus, tiek komisiją.

Kartu su vakaro lydere į kitą etapą pateko Ruslanas Kirilkinas, Ieva Zasimauskaitė, „4 Roses“, Saulenė Chlevickaitė, Milda Martinkėnaitė, Neringa Šiaudikytė ir grupė „E.G.O“. Dalyvius vertinusios Lietuvos komisijos sudėtis: Ramūnas Zilnys, Darius Užkuraitis, Gintaras Rinkevičius ir Olegas Aleksejevas. Užsienio komisija: Denis Ingoldsby, Karlis Auzans, Dave Holmes.

Rezultatai:

^1CF2D387D73643297886497C824A3F0DDE2989C66DDECED7E7^pimgpsh_fullsize_distr

Vakaro favoritės pasirodymas:

YouTube player
Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

11 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
zigolo
zigolo
prieš 8 metus

DONNY LAIMES IR TIEK. GALIT PRAKAITUOT CIA TOSE CHATUOSE SIAIP AR TAIP VISUMUOJ DAUGMA SUPRANTA KAD MONTEL GERIAUSIA DAINA BEI ATLIKEJAS CIA JAU KITU NEPERKALBESIT DAUGELIS SUPRANTA JOG GERIAU WAITING FOR THIS NIGHT TOP 10 NEGU UNITED AR YOU BET IR FINALE 21 PLACE SU 32 BALAIS.

Žiūrov.
Žiūrov.
prieš 8 metus

Yra neblogų dainelių (būtent, dainelių), bet atminty – akyse ir ausyse – TIK AISTĖ.

Violetai
Violetai
prieš 8 metus

Atsiprasau, nesupratau jusu minties apie Ruslana. Ka tai reiskia „atstumtas klasioku”? Ir ko jame reikia ieskoti? Man jis vienas nuosirdziausiu ir jausmingiausiu dainininku. Jo atlikimas nepalieka abejingu. Tokiu dainininku reta. Kiti, nors ir profesionalus, bet, kaip jus sakote, salti ir nuobodus.

Violeta
Violeta
prieš 8 metus

Tamsta mokytoja atėjo ir įvertino dviejų paralelinių klasių namų darbus, t.y. peržiūrėjo dvi paskutines Eurovizijos atrankų laidas 🙂

Catrinah. Atlikimas geresnis, nei praėjusį pasirodymą. Įvaizdis-vis dar keliantis klausimų. Daina? Ne, ne ta vienintelė…
Erica Jennings. Pasikeitė tik suknelė. Nes daugiau keisti kaip ir nebėra ko 🙂 Kuo toliau, tuo labiau patinka ši daina.
Behind the moon. Jie rokeriai ar kosmonautai? Laikas persirengt ir išmest tas vėliavas. O Ugnė turi už ką dėkot tėvams-labai talentinga mergaitė. Ji iš tų, kurios streikuoja, bet mokytojams vis vien patinka 🙂
Alice Way. Ji-ne kovotoja. Ji jau pasidavė. Atėjo tiesiog atlikti pareigos. Sėsk-du. Ir nežliumbk.
Rūta. Tobulai profesionali. Tačiau kartais tobulumas tampa nuobodumu.
Valdas Lacko. Dievaži-Kerbedžio antrininkas 🙂 Tačiau stebina stabilumu ir pasitikėjimu.
Petunija. Darausi neobjektyvi, nes ši daina man labai patinka 🙂 Bet juk visi mokytojai turi savo numylėtinius 😉
Donny Montell. Berniukas-saldainiukas. Jaučiuosi dviprasmiškai. Žavi Donato pastangos, atsakingumas, požiūris. Žinau, kad konkurse jis pasirodytų nepriekaištingai, bet… aš nebalsuočiau už tokią dainą.
Eglė Jakštytė. Plius balas-už anglišką tekstą. Tačiau kostiumo dizaino ir choreografijos pamokas vėl praleido.
Ištvanas ir Elada. Praėjusį kartą buvau kantri. Šį kartą erzino viskas-veido išraiškos, kostiumai, visas tas kičas ant scenos.
Baiba… Na, kas čia dabar… Jei jau yra išpardavimas ir viskas labai labai… na, nežmoniškai labai viskas pigu-tu NEPRIVALAI pirkti. Jei nėra tinkamos dainos-palauk kitų metų. Talentas niekur nedings, o štai gerbėjai-gali.
Berta. Kreizovas įvaizdis mane nudžiugino 😉 Daina ir atlikimas-taip pat. Pati sau užduodu namų darbų-išsiaiškinti, ko dar trūksta.
Ieva Zasimauskaitė. Pagaliau turime pirmūnę! Didžiausias progresas nuo praėjusio pasirodymo.
Neringa Šiaudikytė. Stropi ir pažangi, bet šalta. Nors daina labai jai tinka.
4 roses. Jos visada paruošia namų darbus, gražiai atrodo, pasitiki savimi. Tačiau yra atsiskyrusios ir pasikėlusios. Visai kaip sirgalių šokėjos holivudo filmuose. 4 cold roses…
Ruslanas. Mielas, bet atstumtas klasiokų. Pastangos-didžiulės, bet jis vis dar neatranda savęs. Arba aš jo.
Aistė Pilvelytė. Dar viena pirmūnė! Nesinori kabinti asmeniškumų, bet tik moteris, turinti patirtį, gali taip atlikti šią dainą.
Saulenė. Pagarba – labai didelis progresas vokale. Tačiau daina-vidutinė.
E.G.O. Nemėgstu aš boy band’ų… Marškiniai ant klubų?! Iš kurios jūs klasės? Jau prieš dvidešimtmetį turėjot baigti mokyklą.

Užkuraičio balsas man visada liks Eurovizijos balsu. Zilnys-Eurovizijos protu. Jie galėtų kurti duetą ir laimėtų atranką be atrankos, nes su tiek metų patirties geriausiai žino, ko reikia šiam konkursui 😀

Hugo
Hugo
prieš 8 metus

Negaliu patiket, kad dar kart teks klausytis tos tustybiu tustybes Neringos, ir tos Mildos,Saulenes, Jakstytes, dar tu keturiu , bet tryju pasiputusiu roziu ar to kaimo zvaigzdes Lacko,.Kodel negalima buvo mest ju visu is kart,.O kur dar banaliausia pasauly daina pristatoma cigonu dinastitjos,..Vakar vos istveriau ziuret ta visa tustybiu muge,..Tiesiog padarytu akivaizdziu pretendentu i eurovizija finala : Donatas,Erica Jenings,Catrinah, Ruta, Aiste ,..Viskas, bet ne Lrt reikia reitingu, ir tu centu kurie nubyra kiekviena sestadieni uz karstligiskai balsuojancius cigonus ar vargsus Rusnes gyventojus,manancius,kad ju kulturnamio lygio dainorelis galetu eurovizijon isvaziuot,…

j
j
prieš 8 metus

bukit geri, trumpinkit atrankas, neidomu klausyt tu paciu dainu po kelis kartus. noresim youtube isijungsim ir klausysim megstamiausias, dabar esme turi but nubalsuot uz laimetoja, ir geriau butu kad is vienos laidos tik 2 geriausi liktu, taip daug didesnis aktyvumas balsuotoju butu ir gal net reitingai didesni. kai kurios dainos 2 pogrupyje bent desimtmeciu veluoja muzikos stiliumi.

.1X1.
.1X1.
prieš 8 metus

PATHETIC KARNAVALAS. CIA NE PO KELIS IS PUSFINALIO O PO 9 GALEJO ATKRATYT PALIKT AISTE RUTA IR DONNY VSIO DEKNISO ZET JAU PASTOVIAI KITAS ATRANKAS ZIURIU SESTADIENI.

euro2015
euro2015
prieš 8 metus

Sutinku su Ž Berta labai įdomi buvo, balsavau už ją ir Aistę nes smagu klausytis ir žiūrėti. Praėjo nuobodybės su savo baladėm. Jei taip ir toliau, pusfinalius reiks kaip nors iškęsti vardan vienos normalios dainos, kad sužinotum ar neiškrito.

euro2015
euro2015
prieš 8 metus

Organizatoriai šiemet per daug tempia gumą. Krenta tik po 2 dalyvius, pusė mažiausiai turėjo iškristi. Kam čia tie žaidimai, juk ir taip aišku, kad finale konkuruos Aistė, Rūta, Erika ir Donatas.

Giedrius
Giedrius
prieš 8 metus

Šiame pogrupyje finalo verti tik : Aistė, Ruslanas ir Ieva. Bus sunku išsirinkt iš likusių blogų dainų, kurią mažiau blogą prastumt į finalą. Automatiškai ir finalo kokybė suprastės. Nes tarkim iš pirmos grupės 5 tikrai galima rast : Donatas, Erica, Rūta, Catrinah ir Petunija. O kur dar čigonų taboras, kurie beje, kad ir kaip nemėgčiau, gal net patektų į mano TOP5 antroje grupėje, kur pilna „negyvėlių”. Žodžiu sėkmės visiems kenčiant dar porą mėnesių, kol baigsis šis karnavalas. Viskas vistiek spręsis finale, kur kovos tik : Aistė ir Donatas. Kitiems nematau šansų laimėt.

Ž
Ž
prieš 8 metus

Tikrai Berta nebuvo verta kristi – bet kuri iš 3 aukščiau esančių dainų (ypač Mildos) mažiau perspektyvios.