Iš asmeninio atlikėjos albumo
Eurovizija 2016 (dalyviai)

Albanijos atstovė 2016 metų „Eurovizijoje“ – Eneda Tarifa

Iš asmeninio atlikėjos albumo
Iš asmeninio atlikėjos albumo

Šįvakar surengtas „Festivali i Këngës 54“ konkursas, trukęs beveik tris su puse valandos, per kurias pasirodė net 22 dalyviai, įveikę pusfinalius, baigėsi Enedos Tarifos pergale. Mergina, sulaukusi daugiausia septynių komisijos narių simpatijų, iškovojo teisę atstovauti Albanijai 2016 metų „Eurovizijoje“ su kūriniu „Përrallë“ (Pasaka – liet.). Per žingsnį nuo pergalės liko Aslajdon Zaimaj, o trečioji vieta atiteko Flakai Krelani.

1982 metais Albanijos sostinėje gimusi Eneda Tarifa yra įvairių muzikinių konkursų laureatė tiek gimtojoje šalyje, tiek ir kaimyninėse valstybėse. Šiuo metu moteris užsiima ne tik muzikine veikla – taip pat veda ir šalies televizijos laidą „Portokalli“. Atlikėja jau anksčiau yra bandžiusi laimę nacionalinėje atrankoje (2004 ir 2008 metais), tačiau tik trečias kartas buvo sėkmingas ir mergina jau gegužę pasirodys didžiosios „Eurovizijos“ scenoje Stokholme.

Albanija dalyvaus viename iš dviejų 61-ojo dainų konkurso pusfinalių, vyksiančių gegužės 10–12 dienomis. Šiemet Austrijoje šalies garbę gynė Elhaida Dani, kuri su daina „I’m Alive“ užėmė 17-ą vietą.

Kviečiame įvertinti:

[starrater tpl=10]

Eneda Tarifa – „Përrallë“:

Kaip Jūs vertinate Albanijos kūrinį? Ar daina „Eurovizijai“ turėtų būti išversta į anglų kalbą? Kviečiame diskutuoti!

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

3 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
velyvis
velyvis
prieš 8 metus

Pilvelytė už ją būtų pasirodžiusi geriau.

Vycka
Vycka
prieš 8 metus

kartais isversta daina nebeskamba visai…manau nereikia versti, o paleisti titrus anglu kalba..kuriu niekas neskaitytu…7/10

ScoRp
ScoRp
prieš 8 metus

Kaimas, kurį reiktų išversti ir patobulinti…