Eurovizija 2015 (dalyviai)

Vokietijai atstovaus antrąją vietą nacionaliniame finale užėmusi Ann Sophie

Ann Sophie
arcor.de nuotr.

Hanoverio mieste surengtame įspūdingame Vokietijos nacionaliniame finale žiūrovai išvydo ne tik efektingus dalyvių pasirodymus, tačiau ir dramatišką bei visus pribloškusią renginio pabaigą – nugalėtoju tapęs Andreas Kümmert viešai atsisakė galimybės atstovauti šaliai, todėl ši garbė buvo atiduota antroje vietoje likusiai Ann Sophie. Mergina „Eurovizijoje“ atliks kūrinį „Black Smoke“.

Iš viso dėl galimybės atstovauti Vokietijai rungėsi aštuoni atlikėjai. Pirmiausia dalyviai atliko savo pirmuosius kūrinius, o žiūrovai nusprendė, jog tęsti kovą verčiausi yra Alexa Feser, Andreas Kümmert, Ann Sophie bei „Laing“. Šiems atlikėjams sudainavus savo antruosius kūrinius, daugiausia palaikymo sulaukė Ann Sophie su „Black Smoke“ ir Andreas Kümmert su „Heart of Stone“. Galiausiai, paskutinio balsavimo metu daugiau balsų gavo Andreas, tačiau, kaip jau minėjome, vaikinas atsisakė galimybės vykti į Vieną.

24-erių Ann Sophie gimė Londone (Jungtinė Karalystė), vokiečių šeimoje. Kiek vėliau, šeima išvyko į Vokietiją, kur apsigyveno Hamburgo mieste. Nuo ketverių metų Ann pradėjo lankyti baleto pamokas. Baigusi mokyklą, mergina išvyko į JAV ir mokėsi „Lee Strasberg teatro ir filmų institute“. Muzikiniame pasaulyje mergina pasirodė 2012 metais, išleidusi debiutinį singlą „Get Over Yourself“. Šiemet nusprendusi dalyvauti Vokietijos nacionaliniame finale, mergina į jį pateko tik per papildomą atrankos koncertą, surengtą prieš porą savaičių. Įdomu tai, jog pernai šaliai atstovavusi grupė „Elaiza“ į nacionalinį finalą pateko tokiu pačiu būdu.

Ann Sophie kūrinį „Black Smoke“ Europos ir Australijos žiūrovams bei profesionalų komisijai pristatys gegužės 23 dieną vyksiančiame „Eurovizijos“ finale.

Kviečiame įvertinti Vokietijos kūrinį:

[starrater tpl=10]

Pasirodymas nacionaliniame finale:

Ann Sophie – „Black Smoke“ (studijinė versija):

Žiūrovų balsavimą laimėjusio Andreas Kümmert kūrinys „Heart of stone“:

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

4 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
Giedre
Giedre
prieš 9 metus

nieko gero berysio

euro2015
euro2015
prieš 9 metus

TO INGA. Užtai kad balsuoja už atlikėją, o ne už pasirodymą visumoje. Čia kaip ir Lietuvoj: balsavo už Mią tik dėl to, kad tai Mia ir todėl kad vaje vaje kokia ji nuskriaustuolė finale viena prieš duetą liko. Bet pas mus nors sveikas protas nugalėjo.

Inga
Inga
prieš 9 metus

Turėjo tiek daug gerų dainų o išsiuntė kažkokią nesamonė.. Gaila, nes tai tikrai negeriausias pasirinkimas..

Deividas
Deividas
prieš 9 metus

Nepaisant visų aplinkybių, šiemet Vokietija turėjo kaip niekada stiprų finalą. Beveik visos dainos kažkuo patiko, buvo iš ko rinktis. O pernai Elaizai tiesiog nebuvo konkurencijos.