Eurovizija 2013 (renginys)

Finalistų repeticijas pradeda lyriškoji Ispanija

ispanija - repeticija 1
Dennis Stachel (EBU) nuotr.

Šeštadienio rytą Malmės areną išbandė pirmoji „didžiojo penketo“ šalis – Ispanija. Grupė „ESDN“ (El Sueño de Morfeo) pasirodė kartu su dūdmaišiu, o vėliau būgnais grojančiu vyru bei dviem pritariančiosiomis vokalistėmis. Viena iš jų taip pat imitavo grojimą smuiku, kita – gitara.

Grupės solistė Raquel vilkėjo lengvą geltoną suknelę, kolektyvo vaikinai buvo apsirengę kasdieniu stiliumi. Įsibėgėjus dainai Raquel žengia scenos tilteliu, tačiau vėliau grįžta ir kūrinį „Contigo Hasta El Final“ užbaigia kartu su visais. Pasirodymo metu virš publikos ir scenos nuleidžiami šviečiantys daugiakampiai.

Konkurso gerbėjai bei lažybininkai šiemet Ispanijai prognozuoja mažesnę sėkmę, negu pernai. Savo ruožtu, vos 2 proc. „Eurodienos“ skaitytojų prieš tai mūsų vykdytoje apklausoje, mano, jog būtent Ispanija iš finale jau esančių šešių šalių, pelnys geriausią rezultatą.

„ESDN“ bei kitų finalistų pasirodymo eiliškumas finale paaiškės tik naktį iš ketvirtadienio į penktadienį. Prieš tai „didžiojo penketo“ šalys, trečiadienį, po savo antrųjų repeticijų, trauks burtus, kurie nulems, pirmoje ar antroje finalo dalyje jiems teks pasirodyti.

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

3 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
Senseless
Senseless
prieš 10 metus

Klausyti galima, atrodo lengva daina, bet ar balsuočiau ? Tikrai ne, ir tai bus labai stiprus faktas, kodėl ši daina užims TOP3, tik nuo apačios.

EJ
EJ
prieš 10 metus

Patiko ir geras rezultatas jų bus

edvis
edvis
prieš 10 metus

visai nieko daina

Miroslav
„Eurodienos“ administratorius bei ilgalaikis redaktorius. 2007 metais įkūrė „Eurodienos“ pirmtakę „Eurosavaitę“.