Eurovizija 2012 (renginys)

Pirmasis Ninos Zilli pasirodymas „Crystal Hall“ arenoje

Andres Putting (EBU) nuotr.

Dar viena atlikėja, šiandien pirmą kartą lipusi ant „Crystall Hall“ arenos scenos – Italijai atstovaujanti Nina Zilli. Merginos pasirodymo metu visa scena nusidažo dviejų – juodos ir baltos – šviesų ruožais, tokių pat spalvų vaizdus matome ir LED ekranuose.

Balta pusilge suknele šiandien pasipuošusi Nina kūrinį „L’amore e femmina“ atlieka ne viena – jai iš dešinės stovi trys pritariantieji vokalistai (dvi merginos ir vienas vaikinas). Visi atlikėjai pasirodymo metu juda gan nemažai.

Bene didžiausi Ninos Zilli koziriai – jos didelė charizma ir plačios vokalinės galimybės. Tačiau ar viena iš šiųmetinio konkurso lyderių laikoma atlikėja pasieks ar net pagerins pernai užimtą antrąją vietą, paaiškės jau greitai.

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

10 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
a
a
prieš 11 metus

nepatiko!!!!!!!!!!!!!

patinka bet
patinka bet
prieš 11 metus

kazkodel man 2 dainos eina greta italijos ir prancuzijos. nepasakysiu, kad nepatinka, bet ir nesinori klausyt, balsas geras, matyt dainos ne mano skonio. bet 10 turetu but, nes daug kam patinka:}. beje man pirmas variantas labai patiko

neuro
neuro
prieš 11 metus

bum bum

k
k
prieš 11 metus

mamama> tai ne, ble su lova į sceną ateis.

mamama
mamama
prieš 11 metus

nu atrodo pati tai kaip is lovos islipus

checheche
checheche
prieš 11 metus

Idealus balsas. Daug geresnis nei Loreen ar kitu vistyciu. 😀

Vizija
Vizija
prieš 11 metus

Bet kad pro šalį vietom traukia!

KPB
KPB
prieš 11 metus

Nu jo 🙂

k
k
prieš 11 metus

Abi versijos iš tikro žiauriai geros. Bet angliška man labiau priimtina kažkaip. Itališka tokia subtilesnė, o šita veža. Ir aš manau, kad ji arba Ispanijos atstovė yra vienos pagrindinių varžovių su išliaupsintąja Loreen, kuri beje jau nusibodo :))

KPB
KPB
prieš 11 metus

Tai ji ne italiskai o angliskai dainos? :OOOOOO wow i cant believe tik dbr pamaciau neitiketina :O maniau italiskai 😀 kuri versija jum daugumai geriau? 😀 ne nu cia tai geras visada italiskos klausiau sust ir angliska versija sakes 😀