Eurovizija 2010 (atrankos)

Ką „Eurovizijos“ atrankoje pristatys Jūratė Miliauskaitė

jurate-miliauskaiteJau kitą savaitę paskutiniame nacionalinės atrankos pusfinalyje tarp trylikos dalyvių išvysime ir daugeliui žiūrovų puikiai pažįstamą Jūratę Miliauskaitę. Atlikėja „Eurovizijai“ siūlo švedų autorių kūrinį „Let it rain“:

Jūratė yra žinoma ne tik kaip atlikėja, bet ir kaip daugelio dainų autorė. Ji daugelį metų muzikavo su grupe „Sekmadienis“ (kartu išleista 15 albumų), tačiau jos diskografijoje galima rasti ir keturis solinius projektus.

Prieš metus LTV didžiojoje studijoje buvo nufilmuotas naujausio Jūratės akustinio albumo „Stiklo siena“ koncertas, kurio filmavimui buvo sutelktos jungtinės lietuvių ir lenkų technikų pajėgos.

Jūratė penkiolika metų dirba pedagoginį darbą. Jos vadovaujamos vaikų grupės „Saulės vaikai“, „Linksmasis Do“ ir „Caca“ ne tik aktyviai koncertuoja Lietuvoje ir užsienyje, bet yra išleidę 18 albumų.

Daugelis Jūratę vertina kaip kūrėją ir atlikėją, kuri nebijo eksperimentuoti — paskutinėms savo solinėms dainoms ji pati garso įrašų studijoje įrašė gyvas boso partijas, taip pat kuria ir atlieka ne plačiosioms masėms skirtą baladinę muziką.

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

5 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
kamile
kamile
prieš 14 metus

ne tokiom vistom eurovizijoje dainuoti,kosmaras grynas…tamstelei nebent sodu gatves parkelyje,mazeikiuose dainuskas traukti..siaubas..

@ndrius
@ndrius
prieš 14 metus

Daina graži, bet trūksta BUM, rekėtų dar daugiau paeksperimentuoti 🙂

oi
oi
prieš 14 metus

nei uz viena

Damn
Damn
prieš 14 metus

Man patinka. Labai

a
a
prieš 14 metus

Gerbiu tamstos kuryba ir talenta, bet kodel Eurovizijai?

Miroslav
„Eurodienos“ administratorius bei ilgalaikis redaktorius. 2007 metais įkūrė „Eurodienos“ pirmtakę „Eurosavaitę“.