Eurovizija 2016 (renginys)

„Eurovizijos“ finale pasirodys pasaulinio lygio žvaigždė!

Pirmą kartą „Eurovizijos“ istorijoje gegužės 14 dieną, konkurso finalo metu, pasirodys pasaulinio lygio žvaigždė Justin Timberlake. Atlikėjas pristatys savo naują kūrinį „Can’t stop the feeling“.

newyorkcitytheatre.com nuotr.
newyorkcitytheatre.com nuotr.

„Tai yra nuostabi galimybė ir aš esu labai laimingas, kad mūsų renginio metu įspūdingą pasirodymą kartu su savo grupe surengs Justin Timberlake“, – teigė „Eurovizijos“ šou prodiuseris Sven Stojanovic. O vykdomasis prodiuseris Martin Österdahl džiaugėsi, kad šio atlikėjo vizitas konkurse bus svarbus įvykis ir įkvėpimas visiems renginio organizatoriams. 

Per savo karjerą muzikantas ir aktorius Justin Timberlake laimėjo devynis „Grammy“ ir keturis „Emmy“ apdovanojimus, yra vaidinęs filmuose „The Social Network“, „Bad Teacher“, „Friends with Benefits“. O jau ateinantį šeštadienį jį išvysime ir didžiojoje „Eurovizijos“ scenoje! Ką manote apie šią naujieną? Kviečiame komentuoti!

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

7 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
VB
VB
prieš 7 metus

,,Pirmą kartą „Eurovizijos“ istorijoje (…) konkurso finalo metu, pasirodys pasaulinio lygio žvaigždė”,- čia truputį pameluota, nes 2013 metais, kai ,,Eurovizija” taip pat vyko Švedijoje ,,Eurovizijos” himną finalo metu atliko ABBA su Avicii ir choru, o juk ABBA ir Avicii irgi pasaulinio garso žvaigždės.

Hideo
Hideo
prieš 7 metus

WorldVision bus 😀

agne
agne
prieš 7 metus

nu jeigu dar amerika ikis ir dar kinija gi labai domisi mumis, tai jaimu nebe eurivizija cia bus:D

Gma
Gma
prieš 7 metus

Ir jau kitais metais Amerika dalyvaus Eurovizijoje 😀 Bus kaip su Australija 😀 Jessica Maubay buvo pakviesta finale dainuoti, o jau kitais metais debiutavo Australija su Guy Sebastian.

edw
edw
prieš 7 metus

Keli švedų prodiuseriai yra dainos autoriai, tad priežasčių daug gali būti. Smagu.

cleo
cleo
prieš 7 metus

Oho! 🙂 O kazin cia ne del to kad eurovizijos finala transliuos ir Amerikoj? Nesvarbu, kad per kazkoki gay kanala.

agne
agne
prieš 7 metus

o pas mus tuo metu bus reklama