ORF nuotr.
Eurodiena.ltEurovizija 2015 (dalyviai)

Paaiškėjo gražiausi 2015 metų „Eurovizijos“ dalyviai

Daugiau nei mėnesį kvietėme skaitytojus rinkti žaviausius šių metų dalyvius jau septintą kartą surengtuose „Mis ir Misteris Eurovizija“ rinkimuose. Dviem etapais vykusio balsavimo metu jūs pirmiausia išrinkote po septynis gražiausius dalyvius, kurie vėliau vykusiame finaliniame etape dar kartą susirungė dėl jūsų simpatijų.

„Misterio Eurovizijos“ rinkimų favoritas buvo aiškus nuo pradžių – tiek pirmajame, tiek ir finaliniame etape, įveikęs visus dalyvius, simbolinio titulo laimėtoju tapo Lietuvos atstovas Vaidas Baumila, už kurį balsavo net 61,3 % „Eurodienos“ skaitytojų. Gražiausios merginos rinkimuose intrigos taip pat nebuvo – surinkusi 48,8 % balsų, „Mis Eurovizija 2015“ titulo savininke taip pat tapo Lietuvos atstovė Monika Linkytė.

Lietuva Lietuva

Antrąsias vietas užėmę dalyviai stipriai atsiliko nuo rinkimų lyderių. Vaikinų kategorijoje, surinkęs 19,8 % visų balsų, antrą vietą užėmė švedas Måns Zelmerlöw. „Mis Eurovizija“ kategorijoje per vieną poziciją nuo pergalės liko Ispanijos atstovė Edurne, už kurią balsavo 23,3 % skaitytojų.

ævedija Ispanija

Gražiausiųjų trejetuką užbaigia Belgijos atstovas Loïc Nottet ir Rusijos garbę ginsianti Polina Gagarina. „Misterio Eurovizija“ rinkimuose belgas surinko 6,16 % visų balsų, o „Mis Eurovizija“ balsavime už Rusijos atstovę balsavo 10,1% „Eurodienos“ skaitytojų.

Belgija Rusija

Kaip seksis šiems dalyviams jubiliejiniame „Eurovizijos“ dainų konkurse ir ar grožis padės atlikėjams užimti aukštas pozicijas, paaiškės jau po dviejų savaičių! Primename, jog pernai rinkimus laimėjusių Vilijos ir Sebalter rezultatai „Eurovizijoje“ itin išsiskyrė – lietuvė jau po pusfinalio baigė pasirodymą konkurse, o šveicaras sėkmingai pateko į finalą ir ten užėmė 13 vietą.

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

8 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
Hideo
Hideo
prieš 8 metus

Tamar buvo verčiausia pirmos vietos 🙂

Giedrius
Giedrius
prieš 8 metus

Beje, Polina arba Tamar verta buvo laimėti. Keista, kad durnelė tiek daug balsų susilaukė.

Giedrius
Giedrius
prieš 8 metus

Belieka tik pritarti visiems čia rašiusiems. Niekaip nepagaunu kampo kam reik balsuot už Lietuvą(ypač toje apklausoje), jei visi puikiai suprantam, kad tai neatitinka realybės. Ir prie ko čia tas patriotiškumas vertinant muziką ar grožį… Supraščiau jei galėtume konkurse balsuoti už save, ten jau būtų patriotiškas balsavimas, bet juk čia Lietuviškas balsavimas skirtas mums patiems ir tik patys matysim rezultatus, tai ką mes bandom apgauti ? Čia kaip Serbei žiūrėt į veidrodį ir sakyt, kad ji labai graži ir jos daina nepakartojama, ir laimės Euroviziją…

nesakysiu
nesakysiu
prieš 8 metus

Tai cia turbut saiposi visi lietuviai balsuodami uz Lietuva ,kad laimes nors visi puikiausiai zino kad lietuva bus pirma arba antra nuo galo 🙂

latuf
latuf
prieš 8 metus

Mia pritariu ir as. 🙂

Vee
Vee
prieš 8 metus

Pritariu Mia. Dėl Mans pritariu, bet dėl ispanės ne. Apkeisčiau su ruse, o antrą vietą armėnei duočiau.

Airidas
Airidas
prieš 8 metus

Pritariu 🙂

Mia
Mia
prieš 8 metus

Nesakau, kad mūsų atlikėjai nėra gražūs, anaiptol, bet manau kad siekiant išlaikyti objektyvumą, nederėtų jų įtraukti į šių rinkimų balsavimą. Nes beveik kasmet laimi Lietuvos atstovai dėl to, kad visi lietuviai patriotiškai už juos balsuoja 🙂 Tai, apie ką aš kalbu galime puikiai pamatyti ir apklausoje dešinėje puslapio pusėje, kur klausiama, kas turi daugiausia šansų laimėti šių metų „Eurovizijoje”. Kaip matome, su 40% balsų pirmauja Lietuva. Negi tai panašu į objektyvumą :D? Realiai, vis tiek norint pamatyti objektyvius rezultatus, reikia žiūrėti į balsavimą nuo antrosios vietos.