Eurovizija 2014 (atrankos)

Lietuvos atranką palieka praėjusios savaitės lyderė Ieva Zasimauskaitė

lietuva

Vieną savaitę lyderė, kitą – paskutinėje vietoje. Dar praėjusį šeštadienį komisijos ir žiūrovų lentelės pirmoje vietoje buvusi Ieva Zasimauskaitė po aštuntosios laidos turėjo palikti atranką į 2014 metų „Eurovizijos“ dainų konkursą.

Šįkart pirmąja vieta džiaugėsi Monika Linkytė, kuri atliko dainas „World’s apart“ ir „Take a look at me now“.

Vakaro rezultatai:

Žiūrovų balsavimas Komisijos balsavimas
Galutinė
vieta
Dalyviai Vieta
Balsai Vieta
Taškų
suma
1 Monika Linkytė 2 1194 2 32
2 Mia 1 1234 4 26
3 Martynas Kavaliauskas 5 1064 1 33
4 Vaidas Baumila 4 1090 3 30
5 Vilija Matačiūnaitė 3 1177 5 24
6 Ieva Zasimauskaitė 6 968 6 23

Dalyvius vertinusios komisijos sudėtis:

  • Lietuvos komisija (Vytenis Pauliukaitis, Ramūnas Zilnys, Sigutė Stonytė ir Edmundas Seilius);
  • Brandon Stone (Vokietija);
  • Valerij Prosvirov (Rusija);
  • Liselott Björk (Švedija).

Lietuvos, Vokietijos, Rusijos ir Švedijos komisijų nariai dalyvius vertino rašydami balus nuo 1 iki 6.

Visų pasirodymų trumpas pakartojimas:

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

16 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
Miroslav
Administratorius
Miroslav
prieš 10 metus

Dėkui už pastabumą. Datas ištaisėme 😉

Viltė
Viltė
prieš 10 metus

Man tai tik MONIKA ir tik ALL ABOUT THAT BOY!!!!!!!!!!

Naujokas
Naujokas
prieš 10 metus

Mėgstu tvarką ir tikslumą. Tikrai nesudėtinga pakeisti, patikslinti kalendorių, apie tai Tautvydui ir laišką jau daugiau kaip prieš savaitę parašiau, bet nulis reakcijos. Tinginiai, ką aš galiu pasakyti. Todėl ir nepopuliarus šis puslapis, kad be meilės daromas, be atsidavimo ir be pagarbos skaitytojams. Ir, beje, LRT, kaip oficialus transliuotojas, regis, neišplatino jokio oficialaus pranešimo apie finalo perkėlimą į kovo 1 d., bent jau tokio pranešimo nematau lrt.lt. Ten irgi atmestinokai dirba. Štai, pvz., eurovision.tv kalendoriuje yra įrašyta apie lietuvišką finalą kovo 1 d., bet visą vasarį šeštadieniais – apie lietuviškas atrankas ničnieko. O kodėl? O todėl, kad nacionalinis transliuotojas (įtariu, Valinsko asmenyje) nesiteikė normaliai eurovision.tv informuoti apie pokyčius nacionalinėje atrankoje. Jeigu ėmiesi daryti kažką, reikia stengtis daryti gerai, o ne atmestinai.

Aušrinė Visockytė
Aušrinė Visockytė
prieš 10 metus

naa, čia tavo pasirinkimas, kuo tikėti, o kuo – ne. anksčiau finalas buvo planuotas vasario 15 d., tačiau lrt pranešė, kad nukelia finalą į kovo 1 d. jei jau taip labai pasitiki tik eurodienos informacija, tai apsilankyk facebooke – ten parašyta, kad finalas būtent kovo 1 d, kaip praneša ta pati lrt, nes ne eurodiena, o lrt yra oficialus eurovizijos pranešėjas. o eurodienos redaktoriai, o konkrečiai administratorius, neturi laiko visko sužiūrėt ir ištaisyt. be to.. ne pasaulio pabaiga, jei ir neištaiso.

Naujokas
Naujokas
prieš 10 metus

To Aušrinė Visockytė
„finalas vyks kovo 1 d. – pranešta spaudoje, kad atranka pratęsta 2 savaitėms dėl aukštų reitingų.”
Nieko nežinau… Spauda gali rašyti ką nori ir kur nori, aš ja nepasitikiu. O pasitikiu tik eurodiena.lt ir jos kalendoriumi. O eurodiena.lt kalendoriuje aiškiai, tiesiai, šviesiai, juodu ant balto parašyta: „Vasario 15 d. Lietuva: nacionalinis finalas” 🙂 Vadinas, taip ir yra, kaip parašyta, vadinas, vasario 15 d. lauksim finalo. O jeigu jis neįvyks, galima bus puikiausiai kaltinti eurodiena.lt tiesiog melu 🙂 Ne? :))

Vardas
Vardas
prieš 10 metus

Na, žinot, galima pakeisti dainos aranžuote, atlikėja ir daina nuskambės visai kitaip, todėl dabar dar nespręsčiau ką su kokia daina reikėtų siųsti.

ESC
ESC
prieš 10 metus

Na pasiginčyti? nelabai ką ir turiu pridurt.. Pritariu tavo nuomonei. Na bet vis del to aš asmeniškai už Moniką, čia tik mano asmeninė nuomonė. Ji stabili, puikūs vokaliniau duomenys, mano nuomone su daina ” Its All About The Boy’ ji geriausiai atstovautų Lietuvą. Na nepradėkit tik čia stūmt, čia mano asmeninė nuomonė, visi turime skirtingus ‘skonius’.

j
j
prieš 10 metus

Žinot man tik vienas dalykas nepatinka atrankose. Va pavyzdžiui Vilija idealiai dainuoja „Attention”, bet jai kiti kūriniai netinka ir neskamba, nors išdainuoja pakankamai gerai.
O va Mia ar Monika gali visas dainas iš eilės dainuoti bet nuo to dainos kartais net nublanksta ir praranda savo prieskonį.
Apie Vaidą šioj vietoj nekalbu, nes vyrų ir moterų balsams yra skirtingos dainos.
Mano nuomone, šiais metais įspūdingiausiai pasirodytumėm, jei išleistumėm Viliją su „Attention”, Moniką su „All About A Boy”, Vaidą su „Worlds Apart” (bais graži daina), o Miai tai nežinau kuri daina geriausia, man asmeniškai jai kurta daina „Let’s Share That Love Tonight” nepatinka dėl priedainio, kažin kaip kitiem, bet man tai tikrai ne.
Tai va, išvardinau savo variantus, gal kas pasiginčyt nori? 😀

Re
Re
prieš 10 metus

Lietuvos autorių sukurtos dainos; Attention, Last date, Dying. Gal dar yra , nežinau? Siūlyčiau išrinkti Lietuvos autoriaus dainą. Iš atlikėjų aš už Vaidą

YOLO
YOLO
prieš 10 metus

RENKAM MONIKA ARBA MIA su daina ATTENTION arba „Blowing Out Cobwebs“, bet geriau ATTENTION, nes lietuviai tokia gera daina parase, ir neleisti jos i finala tai butu absurdas didelis. Tik ta daina!

Dangaus gilė
Dangaus gilė
prieš 10 metus

Man asmeniškai,absoliutus trys lyderiai yra Monika,Vaidas ir Mia,..
Siūsčiau daina Attention,.Bet kadangi tai Vilijos daina ir ji asmeniškai man ją atliko tikrai gerai,aš šią dainą patikėčiau tik jai,..
O šiaip daina Take a look at me now,paprasta,bet kabinanti,man ji visą vakarą negalėjo iš galvos išeiti,.
Ir daina attention,..
Nors žinoma dainas galima koreguoti,.
Svarbu kas jas atlieka,.

Aušrinė Visockytė
Aušrinė Visockytė
prieš 10 metus

finalas vyks kovo 1 d. – pranešta spaudoje, kad atranka pratęsta 2 savaitėms dėl aukštų reitingų.

Naujokas
Naujokas
prieš 10 metus

Na, iki nacionalinio finalo – visai mažai laiko, jeigu tikėtume eurodiena.lt kalendoriumi, tai jau kitą šeštadienį – paskutinė atrankinė laida, o finalas įvyks vasario 15 d. :)) Puikumėlis, laukiu nesulaukiu :)))))

o_O
o_O
prieš 10 metus

tikiuosi kitą savaitę kris Martynas.. nes jau jis čia per ilgai užsibuvo..

Žymantas
Žymantas
prieš 10 metus

Na, labiau norėjau, kad Martynas kristų, bet į TOP 4 Ievos turbūt vis tiek nebūčiau rašęs… 😀

Tomas
Tomas
prieš 10 metus

Mia arba Monika , o daina.. sunkiai nusprest , tegul ir ta Boy bus 😀