Gyvenimas po Eurovizijos

Naujos Eurožvaigždžių dainos!

Vasara daugeliui dainininkų — tikras darbymetis. Ne išimtis ir atlikėjai, kurie jau yra pabuvoję ant „Eurovizijos“ scenos. Jie gerbėjus vis džiugina naujomis savo dainomis.

Skandalingoji Kroatijos dainininkė Severina, atstovavusi šiai šaliai 2006 metais, pristato naująją savo dainą „Haljinica boje lila“, kuria (arba bent jau vaizdo klipu) tikrai sudomins daugelį „Eurovizijos“ gerbėjų.

2005 metais energingoji Bosnijos ir Hercegovinos grupė „Feminnem“ sužavėjo daugelį. Ar naujoji jų daina atras vietos jūsų širdyje, belieka spręsti patiems.

Net dukart (2002 ir 2007 metais) Makedonijos garbę gynusi Karolina Gočeva pristato naujausią savo dainą „Kraj“, kurią galite įvertinti ir Jūs.

Kaimyninei Baltarusijai 2007 metais atstovavęs Dima Koldunas savo daina tiesiog užbūrė Europą. Ar tokia pat sėkmė laukia ir jo naujosios dainos?

Prieš kelis mėnesius išleidusi savo albumą, ugningoji Turkijos dainininkė Hadise, gynusi šios šalies garbę šiemet Maskvoje vykusiame konkurse, pristatė albumo titulinės dainos „Fast life“ vaizdo klipą. Ketvirtą vietą užėmusi atlikėja, regis, savo dainomis ir toliau bando sužavėti Europą.

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

4 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
vanity
vanity
prieš 13 metus

Hadise geriausias klipas. O kitų kažkokios nesąmonės. Čia tik mano nuomonė :]

Lakkys
Lakkys
prieš 14 metus

O viešpatie…nieko ydomaus. iš visų, kaip klausomą ir žiūrimą klipą galėčiau išskirt tik Severinos, viskas rafinuota bei žavu. Karolina, mano manymu gali daug geriau. Koldunas kaip nepatiko taip ir dabar nepatinka. feminnem praščiokiškas nukopijuotas šlamštas. O apie tą ištinusią kurdų karvę man kalbėt net bloga…

Edgaras
Edgaras
prieš 14 metus

Severinos daina ir klipas įdomiausi. Feminnem merginos labai pasikeitė nuo 2005 metų…

ScoRp
ScoRp
prieš 14 metus

Iš šitų visų man labiausiai patiko Severinos klipas. Feminnem klipas priminė Serbijos eurovizijos logotipo efektus su dažais 😀 Karolina su Koldunu nieko ypatingo neparuošė.. O Hadise dar viena Britney parodija 😀