EBU nuotr.
Organizavimas

2021 metų „Eurovizija“ bus surengta gegužės 18, 20 ir 22 dienomis

Europos transliuotojų sąjunga ir Nyderlandų transliuotojai NPO, NOS ir AVROTROS oficialiai patvirtino, kad kitų metų „Eurovizijos“ dainų konkurso pusfinaliai bus surengti gegužės 18 ir 20 dienomis, o didžiojo finalo šou stebėsime gegužės 22 dieną.

Vietoj dainų konkurso Europos transliuotojų sąjunga šiemet transliavo išskirtinį renginį „Eurovision: Europe Shine A Light“, kurio metu buvo paskelbta, kad 2021 metais „Eurovizija“ bus surengta Roterdame. Konkurso prodiuseris Sietse Bakker spaudos pranešime tvirtina, kad organizatoriai sutelks visas jėgas, siekdami įvertinti visus galimus scenarijus ir surengti įspūdingą šou, kuris įvyks nepriklausomai nuo aplinkybių.

Per artimiausius mėnesius bus nuspręsta, kurie atšauktos „Eurovizijos“ elementai bus perkelti į kitų metų koncepciją. Jau žinoma, kad šou bus surengtas „Ahoy“ arenoje.  Sietse taip pat patvirtino, kad scenos dizainas išliks tas pats.

YouTube player

Bilietus įsigiję gerbėjai turėjo galimybę juos grąžinti prieš kelias savaites. Paskelbus 2021 metų konkurso datas, organizatoriai suteikia galimybę iki birželio 26 dienos susigrąžinti pinigus visiems, kas negalės dalyvauti kitų metų renginyje. Daugiau informacijos apie bilietų grąžinimą rasite oficialiame konkurso puslapyje.

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

0 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus