Dalyviai

Išgirskite Ispanijos atstovo Blas Cantó paraišką „Universo“

Ispanijos garbę Roterdame gins atlikėjas Blas Cantó su ispanų kalba atliekamu kūriniu „Universo“!

Ispanijos nacionalinis transliuotojas RTVE anksčiau skelbė, jog šiemet šaliai atstovaus uždarai išrinktas Blas Cantó. Šiandien buvo pristatyta šalies atstovo paraiška „Universo“, kurią kartu su atlikėju ruošė būris muzikos kompozitorių ir prodiuserių: Dan Hammond, Dangelo Ortega, Maciej Mikolaj Trybulec ir Ash Hicklin. Kūrinys buvo atrinktas iš 50-ies gautų muzikinių pasiūlymų.

YouTube player

Blas Cantó yra 27-eri ir jis nėra „Eurovizijos“ naujokas: 2011 metais dalyvavo Ispanijos atrankoje kaip grupės „AURYN“ narys ir pateko į finalinį trejetuką, o 2004 metais jis užėmė antrą vietą „Vaikų Eurovizijos“ atrankos finale, nusileisdamas tik Mariai Isabel. Blas grupė „AURYN“ per savo gyvavimą išleido 3 albumus. Po grupės iširimo 2016 metais, Blas pasuko solinės karjeros keliu. Atlikėjas turi kelis singlus tiek ispanų, tiek anglų kalbomis, bei pernai išleido debiutinį albumą „Complicado“.

Nepaisant įvairių Ispanijos strategijų, šaliai labai sunkiai sekasi konkurse pasiekti aukštumas – net penkerius metus iš eilės Ispanija liko už finalinio dvidešimtuko ribos. Galbūt būtent Roterdame šaliai vėl pavyks sužibėti? Kvečiame pasidalinti savo nuomone apie kūrinį komentaruose!

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

1 komentaras
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
Mantas
Mantas
prieš 4 metus

Žiauriai stipru! Pagaliau ispanai grįš į šlovę nes eilę metų neįvertinti