Eurodiena.lt

Kviečiame dalyvauti „Eurodienos“ viktorinoje! 

Minėdami 12-tąjį „Eurodienos“ gimtadienį, kviečiame visus mūsų skaitytojus išbandyti žinias viktorinoje apie „Eurovizijos“ konkursą ir laimėti suvenyrų su „Eurovizijos“ atributika.

Į šiųmetinį žaidimą, vyksiantį kovo 24 dieną (sekmadienį), pakviesime 8 dalyvius – šeši iš jų į žaidimą pateks nuo trečiadienio iki penktadienio atsakinėdami į atrankines užduotis mūsų „Facebook“ puslapyje, o dar du žaidėjai paaiškės sekmadienį „Facebook“ puslapyje prieš viktoriną nuo 18.00 val.

Pagrindinis žaidimo etapas vyks „Eurodienos“ „Chatango“ pokalbių kambaryje ir bus sudarytas iš trijų etapų, po kurių ir paaiškės „Eurovizijos“ žinovas.

Atrankinis turas (kovo 20–22 d. ir kovo 24 d.):

Jau nuo šio trečiadienio, 18.00 val. ir 21.00 val., „Eurodienos“ „Facebook“ puslapyje bus pateikiamas atrankinis klausimas arba klausimų rinkinys. Pirmajam teisingai įveikusiam dienos užduotį atiteks kvietimas į viktoriną.

Paskutinės dvi vietos viktorinoje bus dalinamos kovo 24 d. nuo 18.00 val. „Eurodienos“ „Facebook“ profilyje. Dalyviams bus pateikiami du klausimai, o pirmieji teisingai į jį atsakę pelnys vietas viktorinoje.

Nuoroda į „Eurodienos“ „Chatango“ puslapį bus pateikta į viktoriną patekusiems dalyviams, o likus pusvalandžiui iki žaidimo – visiems, mūsų „Facebook“ puslapyje.

Viktorina (kovo 24 d., 19 val.): 

10 į žaidimą patekusių dalyvių dėl pergalės kovos trijuose žaidimo etapuose:

  • Pirmas etapas – 8 dalyviai atsakinės į 40 klausimų, kurių vertė – 2 taškai. Pasibaigus šiam etapui, penki daugiausiai balų surinkę žaidėjai tęs kovą.
  • Antras etapas – 5 dalyviai į klausimus atsakinės individualiai. Kiekvienam žaidėjui bus pateikiama po 10 klausimų. 2 dalyviai, teisingai atsakę į daugiausiai klausimų, pateks į finalą.
  • Trečias etapas (finalas) – 2 dalyviai rinksis klausimus iš pateiktų temų ir į juos atsakinės individualiai. Laimės pirmasis teisingai atsakęs į penkis klausimus.

Išsamesnės taisyklės bus pateiktos žaidėjams prieš viktoriną.

Esant neaiškumų lauksime Jūsų klausimų apie žaidimo eigą šio pranešimo komentaruose arba kitais „Eurodienos“ komandos kontaktais.

 

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

0 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus