RUV nuotr.
Eurovizija 2015 (dalyviai)

Islandija pasirinko María Ólafsdóttir su daina „Unbroken“

RUV nuotr.
RUV nuotr.

Šiandien vyko Islandijos nacionalinės atrankos finalas. Po aršios kovos paaiškėjo, kad šalies vėliavą į „Euroviziją“ veš María Ólafsdóttir su daina „Unbroken“. Nugalėtoja buvo išrinkta po dviejų balsavimo turų. Pirmame ture žiūrovai ir komisija išrinko du geriausius atlikėjus – Friðrik Dór su kūriniu „Once again“ ir María Ólafsdóttir. Antrame ture balsavo tik žiūrovai.

21 metų María Ólafsdóttir nuo pat mažens dainuoja, šoka, vaidina teatre ir jau išleido kelis įrašus. María vaidino miuzikluose „Muzikos garsai“, „Michael Jackson šou“, „Annie“ ir „Liūtas Karalius“. Talentingąją atlikėją įkvepia Whitney Houston, Celine Dion ir Carrie Underwood muzika.

Islandijos „eurovizinį“ kūrinį „Unbroken“ ruošė StopWaitGo autorių komanda, kurią sudarė Ásgeir Orri Ásgeirsson, Pálmi Ragnar Ásgeirsson ir Sæþór Kristjánsson. Ši daina yra apie išsiskyrimą išgyvenusią merginą, kuri nesiruošia nuleisti rankų – ji tikra kovotoja. Atlikėjai buvo svarbu, kad kuo daugiau žiūrovų suprastų dainos esmę, todėl finale ji pasirinko atlikti anglišką versiją.

Kviečiame įvertinti:

[starrater tpl=10]

María Ólafsdóttir pasirodymas Söngvakeppni 2015atrankos finale:

Islandijos atstovė pasirodys antrajame 2015 m. „Eurovizijos“ dainų konkurso pusfinalyje, gegužės 21 dieną.

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

2 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
nb v
nb v
prieš 9 metus

grazu visai

this time
this time
prieš 9 metus

LABAI grazi daina 🙂