Eurovizija 2013 (dalyviai)

Slovėnijos garbę „Eurovizijoje“ gins iš JAV kilusi Hannah

Daugelį metų nacionalinės atrankos šou „Misija Evrovizija“ bei „EMA“ rengęs Slovėnijos transliuotojas (RTVSLO) šiemet, kaip ir nemažas būrys kitų Europos transliuotojų, pasuko uždaros atrankos keliu. Penktadienį savo „Facebook“ puslapyje televizija atskleidė, jog šalies vėliavą į Malmę veš amerikietė Hannah Mancini. Kūrinį, kurį tarptautiniame konkurse dainuos atlikėja, žadama pristatyti vasario 14 dieną.

Hanną į Slovėniją prieš šešis metus atvedė santuoka su šios šalies piliečiu. Moteris čia aktyviai tęsė muzikinę veiklą bei tapo gerai žinoma visuomenei. 2011 metais Hannah jau bandė savo laimę Slovėnijos nacionalinėje atrankoje, tačiau tuomet sėkmė labiau šypsojosi Majai Keuc.

Nuo 2004 metų „Eurovizijos“ pusfinalio slenkstį Slovėnijai pavyko peržengti tik 2 kartus, o paskutinį kartą šalies atstovas pakilo į pirmąjį dešimtuką 2001 metais.

Hannos pasirodymas 2011 metų šalies atrankoje:

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

2 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
liepa
liepa
prieš 10 metus

neidomi nepatinka

trackback
Slovėnijos atstovė „Eurovizijoje“ dainuos „Straight into love“ | Eurodiena.lt — Eurovizija. Konkurso dienoraštis
prieš 11 metus

[…] Paaiškėjo, jog mergina pirmajame dainų konkurso pusfinalyje, gegužės 14 dieną, bilietą į finalą sieks iškovoti su kūriniu „Straight into love“. Dubstepo elementų turinti daina skambės pirmojoje renginio pusėje. Daugiau informacijos apie atlikėją  galite rasti anksteniajame „Eurodienos“ straipsnyje“. […]

Miroslav
„Eurodienos“ administratorius bei ilgalaikis redaktorius. 2007 metais įkūrė „Eurodienos“ pirmtakę „Eurosavaitę“.