Eurovizija 2013 (dalyviai)

Ispanijai Malmėje atstovaus grupė „El Sueno de Morfeo“

Ispanijos nacionalinis transliuotojas, įkvėptas sėkmingo Pastoros Soler rezultato Azerbaidžane, antrus metus iš eilės šalies atstovą nutarė rinkti uždarai. Šiandien TVE paskelbė, jog į Švediją vyks kolektyvas „El Sueno de Morfeo“. Kūrinys, kurį grupė atliks „Eurovizijoje“, bus išrinktas nacionalinio finalo metu.

Nuo 2002 metų egzistuojantį kolektyvą sudaro trys nariai: vokalistė Raquel del Rosario bei gitaromis grojantys Juan Luis Suarez ir David Feito. Pastarasis taip pat yra ir pritariantysis vokalistas. Iki šiol grupė yra išleidusi penkis albumus, naujausias išleistas šių metų pradžioje. Antrasis „El Sueno de Morfeo“ dainų rinkinys (tokiu pat pavadinimu), pasirodęs 2005 metais, tapo dvigubai platininis.

Ispanija, kaip „didžiojo penketo“ narė, iš karto pasirodys „Eurovizijos“ finale, kuris vyks gegužės 18 dieną.

Keletas grupės kūrinių:

 „Si no estas“:

„Lo mejor esta por llegar“:

 

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

3 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
Monika
Monika
prieš 10 metus

oo, Alonso buvusi žmonikė 😀 sėkmės jai!

trackback
Ispanijos atstovai „Eurovizijoje“ pasirodys su kūriniu „Contigo haste el final“ | Eurodiena.lt — Eurovizija. Konkurso dienoraštis
prieš 11 metus

[…] Daugiau apie kolektyvą galite paskaityti ankstesniame „Eurodienos“ straipsnyje. […]

ramune
ramune
prieš 11 metus

Nesuprantu tų ispanų. Tai verkia, kad pergalės atveju negalės konkurso surengti ir liepia atlikėjui pasirodyti kuo prasčiau, tai vėl organizuoja atrankas. Bijai vilko, neik į mišką arba bent tylėk ir neverk dėl to, kas dar neįvyko.