Eurovizija 2012 (renginys)

Baku „Crystal Hall“ arenoje prasidėjo „Eurovizijos“ scenos statybos

Iki 57-tojo „Eurovizijos“ dainų konkurso dalyvių asmeninių repeticijų pradžios likus kiek daugiau nei 2 savaitėms, vos prieš kelias savaites pabaigtoje „Crystal Hall“ arenoje prasidėjo scenos įrengimo darbai. Kol kas dar oficialiai nėra paskelbta, kaip atrodys galutinis šiųmetinės scenos vaizdas.

Neoficialiai taip pat kalbama, kad „greenroom“ — vieta, kur pasirodę ar dar savo eilės laukiantys dalyviai leidžia laiką, bus įrengta pačioje arenoje. Tiesa, taip buvo ir pernai, tačiau erdvės buvo aiškiai atskirtos.

„Crystall Hall“ jau sulaukė ir lankytojų — pirmadienį arenoje apsilankė Azerbaidžane viešėjęs Gruzijos atstovas Anri Jokhadze. Atlikėjas ne tik aplankė vietą, kurioje Europą bandys sužavėti gegužės 24 dieną, tačiau ir įrašė vaizdo klipą kartu su pernai metais konkursą laimėjusia Nigar.

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

22 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
hmmm
hmmm
prieš 11 metus

Na man pati geriausia scena buvo pernai Vokietijoje, kol kas nei vienos šalies scena tiek nesužavėjo…

disco
disco
prieš 11 metus

mano skoniui buna gera kas antra eurovizija.praeita buvo fui,tai siais metais turi but jega.
o i tema del praeitos scenos,tai tas jo…as ekranas skandino atlikejus,o ne juos atskleide,airiu nesimate,sveda tamsa ir raudonas burbulas paskandino ir tt.

A
A
prieš 11 metus

To dima. Neradau kito žodžio, kuriuo galėčiau pakeisti žodį dinamiškesnė, bet manau esmę vistiek pagavai.

Aš
prieš 11 metus

O tai čia gerai ar blogai? :DD

lalala
lalala
prieš 11 metus

scena*

lalala
lalala
prieš 11 metus

Speju siu metu zcena skendes ugny.

Aš
prieš 11 metus

Man tai 2011 metų scena buvo TOBULA 🙂 Viskas taip moderniai, skoningai, šiuolaikiškai… Mano nuomone, tai buvo vienareikšmiškai geriausia scena Eurovizijos istorijoje.
O dabar labai laukiu Azerbaidžano scenos, gal turėtų būt nebloga ;DDD

dima
dima
prieš 11 metus

dinamika dinamiskesne – sviestas sviestuotas…

A
A
prieš 11 metus

Ir norėčiau kad padarytų kiek aukstesnę tą scena, nes užknisa kai suvažiuoja tie fanai su ilgiausiom vėliavom ir mosikuoja. Labai erzina kai užgožia fanai ir vėliavos šou.

A
A
prieš 11 metus

Aš tai labiau už mažesnes scenas, nes tada filmavimo dinamika dinamiškesnė, efektingesnė. Ir kai maža scena labiau susikoncentruojama ties atlikėju, scena jo neužgožia. Na kažkaip pastebėjau, kad kai scena nedidelė tai fainiau žiūrisi.

Lakkys
Lakkys
prieš 11 metus

Pritariu, jog 2010 scena buvo pati šilčiausia, jaukiausia ir komfortabiliausia…Buvau pernai ESC, viskas atrodė labai dirbtina, pigu ir neskoninga. Maskvoje vienareikšmiškai buvo transformerių šau…šiaip dar Suomių arena nebloga buvo;D

Hideo
Hideo
prieš 11 metus

Na jei Lietuv EuroBasket surengė gal ir su Eurovizija nustebintų 😀

disco
disco
prieš 11 metus

ai beje,garsas pernai buvo tragiskas

disco
disco
prieš 11 metus

del modernumo nesiginciju,matesi tos naujausios technologijos,bet buvo tuscia, plika scena,nu plika visur,ekrano krastai matosi,uzpavidalinimas klaikus,tik musu evelinos buvo super,jau cia be priekaistu,bet daug kur kitur,neisbaigta.kodel man patiko norvegu scena/todel,kad kiekvienas pasirodymas buvo visiskai skirtingas,na keletas tokiu panasumu nori nenori buvo,bet paziurekit 2010 ukraina,norvegija,turkija,armenija,belgija,gruzija,rusija.vis kitokie pasirodymai,vat kas man labiausiai patiko

hdwhfgkc
hdwhfgkc
prieš 11 metus

Nu zinai, lietuviai irgi moka stebinti.

Simona
Simona
prieš 11 metus

Manau,kad Lietuva to nepastatytų . 😀

Jocker
Jocker
prieš 11 metus

12 points go to georgia

Tauras
Tauras
prieš 11 metus

Rusai su scena persistenge, norvegai nuvyle, o vokieciai suzavejo 🙂 Nors to is vokieciu ir buvo galima tiketis 🙂

Saulius
Saulius
prieš 11 metus

Man taip pat labai patiko 2011 scena. Rusų per daug didelė, persistengė šiek tiek. O Norvegų šiaip sau tokia.

Nesupratau
Nesupratau
prieš 11 metus

Na, jei 2011 scena buvo tuščia ir neišbaigta ir dar KLAIKI, tai tavo skonis kiek keistokas. Man tai buvo pati moderniausia scena kokią esu matęs, perkėlusi Euroviziją į visiškai kitą lygį. Kadangi sceną nebuvo užspiesta ties vienu kampu ar siena kaip visais kitais metais, o ji driekėsi kone per visą areną… Įsižiūrėk dar kartą vien tik jau green room’o atidarymą. įspūdingesnio vaizdo neesu matęs Eurovizijoj..

Justas13
Justas13
prieš 11 metus

Man kaip tik 2011 buvo geriausia <3

disco
disco
prieš 11 metus

tikiuos,bus zymiai ispudingesne nei pernai,tokia tuscia ir neisbaigta,klaiku.man idealiausia ir ivairiapusiskai priderinta prie atlikeju buvo 2010tais,sakykit ka nort