Eurovizija 2012 (dalyviai)

Nyderlandų atstovė „Eurovizijoje“ — Joan Franka

Šį vakarą surengto Nyderlandų nacionalinės atrankos finalo nugalėtoja tapo ir į Baku vyks Joan Franka. Mergina pergalę išplėšė pirmame etape įveikusi Rafaellą, finale — Pearl su Ivanu. Įdomu tai, kad atlikėja komisijos balsavime užėmė trečią vietą, tačiau žiūrovų balsų pakako pakilti į pirmą vietą. Antrajame „Eurovizijos“ pusfinalyje Joan atliks country elementų turintį kūrinį „You and me“.

1990 metais gimusi Joan nuo vaikystės domėjosi poezija, teatru ir, žinoma, muzika. Kartu su seserimi, pasivadinusios J&N, merginos nuolatos kurdavo įvairius pasirodymus gimtadienių vakarėliams. Dar būdama šeštoje klasėje Joan žinojo, kad sieks karjeros muzikos srityje. Visgi, likimas susiklostė taip, kad tik būdama 17-kos mergina pirmą kartą pasirodė viešai. 2010 metais atlikėja dalyvavo  muzikiniame projekte „The voice of Holland“.

Primename, kad Nyderlandai jau 7 kartus iš eilės savo pasirodymus baigė pusfinalyje. Ar Joanai pavyks, galų gale, išvesti šalį į finalą, sužinosime gegužės 24 dieną.

Joan Franka — „You and me“:

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

6 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
uhu :D
uhu :D
prieš 12 metus

zavi daina 🙂 tik kam tie indenu kostiumai vercia vemt tas amerikonizmas

k
k
prieš 12 metus

Man kol kas viena geriausių dainų šiemet. Tokia kažkokia miela. Tik tas indėniškas apdaras visiskšai su Europa jokio ryšio :))

Ciupkis
Ciupkis
prieš 12 metus

Originalus pasirodymas. Mano ausys ir akys sako, kad po 7 metų nesėkmių vis gi paklius į finalą.

grazi daina
grazi daina
prieš 12 metus

ir tikrai naturali ne dirbtina ir kazkuo zavi, bei ne tipiska, tikiuosi kad pateks i finala

Lakkys
Lakkys
prieš 12 metus

Nemanyčiau, jog ji kažkuo bloga. Pripažinkit, jeigu ji būtų apsirengus sexy country kostiumėliu, daina visiem patiktu daug labiau – visus atgraso tas indeniskas apdaras;DD Kita vertus, viskas man čia gyva, natūralu, nuotaikinga, mažai kičo bei eurovizinių madų vaikymosi.

Justas
Justas
prieš 12 metus

Labai gerai. Viena gera daina mažiau mūsų pusfinalyje ;D