Eurovizija 2012 (dalyviai)

Baltarusijos garbę „Eurovizijoje“ gins Aliona Lanskaja

Ką tik pasibaigusiame nacionaliniame finale „Eurofest“ Baltarusijoje, nugalėjusi dar keturis priešininkus, triumfavo Aliona Lanskaja. Antrajame „Eurovizijos“ dainų konkurso pusfinalyje mergina atliks dainą „All my life“.

26-erių metų Aliona yra daugybės muzikinių konkursų Baltarusijoje ir kitose šalyse prizininkė. Pernai metais ji gan sėkmingai dalyvavo Vitebske vykusiame konkurse, kuriame laimėjo pagrindinį prizą jaunųjų populiariosios muzikos atlikėjų grupėje.

Gali būti, kad ir šiais metais neramumai dėl atlikėjo ir dainos Baltarusijoje nenurims pasibaigus nacionaliniam finalui. Neoficialiais duomenimis, nugalėtoja Azerbaidžane gali pasirodyti su visiškai kita daina.

„Eurofest“ metu pasirodė daugybė „Eurovizijos“ žvaigždžių, tarp kurių pirmoji konkurso nugalėtoja Lys Assia, nesėkmingai nacionalinėje Šveicarijos atrankoje pasirodžiusi šiais metais, 2007 metais pirmąją ir kolkas vienintelę pergalę Serbijai iškovojusi Marija Šerifovič, „Eurovizijos“ rekordininkas Alexander Rybak, kuris 2009 metais atstovaudamas Norvegijai sulaukė bene didžiausio žiūrovų ir komisijos iš visos Europos palaikymo, vokietė Lena (2010 metų laimėtoja ir pernai metų konkurso dalyvė), Eldar ir Nigar, kurių dėka dainų konkursas šiais metais vyksta Azerbaidžane, taip pat du kartus Graikijai atstovavęs Sakis Rouvas ir šiųmetiniai Šveicarijos atstovai „Sinplus“.

„All my life“:

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

9 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
kpoplover
kpoplover
prieš 12 metus

na balsa ji tikrai turi,bet tas akcentas tikrai girdisi,man ta daina grazi.Ir net nezinau,kaip galima sakyti,kad ji nemoka dainuoti,pabandykit isdainuot aukstas natas,paziuresim.

Ramune
Ramune
prieš 12 metus

He, dėl vienos fotosesijos jau ir mėgėja? Nesąmonė

Aliona CCCP
Aliona CCCP
prieš 12 metus

http://www.youtube.com/watch?v=Yz1L77-TBzo&feature=related
pažiūrėkit… Aliona kokia sovietų mėgėja

A
A
prieš 12 metus

Baltarusijos nelyginkit su Ukraina. Ukraina ka besiustu aukstai pakyla.

Tauras
Tauras
prieš 12 metus

Geriau prisimink praeitu metu Baltarusijos daina „I love Belarus!” :DDD

Tauras
Tauras
prieš 12 metus

Praeitu metu Ukrainos daina daug geresne, nei sita.

jjole
jjole
prieš 12 metus

Neliks,prisimenate,pernai ukrainos atstove….

wegifgiu
wegifgiu
prieš 12 metus

Tik 10 valstybiu issirinko dainas ir jau kazkam prognozuoja paskutine vieta……..

x
x
prieš 12 metus

na ka baisu. buvo vertesniu tikrai dainu. siai panelei su balsu blogai ir akcentas didelis, baisi daina mano prognoze liks paskutine