Eurovizija 2012 (dalyviai)

Šveicarija į Azerbaidžaną siunčia „Sinplus“

Šįvakar Šveicarijoje surengtą nacionalinės atrankos finalą laimėjo vaikinų grupė „Sinplus“. Atlikėjai gegužės mėnesį „Eurovizijos“ pusfinalyje atliks kūrinį „Unbreakable“. Grupė įveikė 13 dalyvių, tarp kurių buvo pirmojo dainų konkurso nugalėtoja Lys Assia. Pastaroji, laikyta didžiausia favorite, net nepateko tarp trijų daugiausiai balsų surinkusių dalyvių.

Kolektyvą sudaro broliai Ivan ir Gabriel Broggini, kurie augo klausydamiesi tokių grupių kaip „Queen“, „U2“ bei atlikėjo Bob Marley ir muzika susidomėjo anksti. Ivan pirmiausia išmoko groti gitara, o Gabriel domino klavišiniai ir mušamieji instrumentai. Tačiau pastarajam susilaužius pėdą, buvo atrastas jo talentas dainuoti ir vaikinas, pasekęs brolio pavyzdžiu, pradėjo groti gitara.

Sulaukę keturiolikos metų, abu broliai jau buvo subūrę savo atskiras grupes. Pabaigęs koledžą, Gabriel išvyko mokytis į Jungtines Amerikos Valstijas. Vaikinui sugrįžus, broliai nusprendė sukurti bendrą grupę — taip atsirado „Sinplus“. Iki šiol atlikėjai yra išleidę kelis sėkmingus singlus, o daina „Shoot“ buvo viena iš 2009 metų pasaulio ledo ritulio čempionato himnų. Netrukus turėtų pasirodyti pirmasis „Sinplus“ albumas.

Pasirodymas nacionaliame finale:

Kūrinio įrašas:

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

5 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
sesusi
sesusi
prieš 12 metus

sita daina tgikrai nugalet turi dyg sansiu

Marija
Marija
prieš 12 metus

Daina tikrai labai gera, mano kol kas favoritai :}

uhu :D
uhu :D
prieš 12 metus

meslas paskutinis 😀 prasciausias pasirodymas sveicarijos 😀

Justas
Justas
prieš 12 metus

Šaunuoliai ;D Pagaliau geras dainas rinkt pradėjo po 2010 visiško fiasko ;DD