Gyvenimas po Eurovizijos

Dar keletas naujų „Eurovizijos“ žvaigždžių dainų

Vasara — pats darbingiausias metas dainininkams, tad nenuostabu, jog ir daugelis „Eurovizijos“ žvaigždžių nesnaudžia, bet įnirtingai koncertuoja bei įrašinėja naujas dainas. Lietuviams ne tik iš konkurso puikiai pažįstama atlikėja Kate Ryan, 2006 metais gynusi Belgijos garbę, šiuo metu dirba jau prie penktojo studijinio albumo. Europą ne kartą drebinusi savo dainomis, prieš penkerius metu Kate taip ir nesugebėjo peržengti pusfinalio barjero. Naujausio kūrinio „LoveLife“ klipe daininininkė trumpam įsikūnija į modelio vaidmenį, o kaip jai tai pavyko, įvertinti galite pažiūrėję kūrinio vaizdo klipą:

Jaunoji atlikėja Safura iš Azerbaidžano, atstovavusi šiai šaliai prieš metus Norvegijoje vykusiame „Eurovizijos“ dainų konkurse, trumpai sušmėžavo ekranuose ir šiemet — tik šį kartą ne kaip atlikėja, o kaip balsų pranešėja. Prieš metus įsitvirtinusi finaliniame penketuke, Safura visiems gerbėjams pristato naują kūrinį „Paradise“.

 

2005 metais dalyvavusi konkurse su kūriniu „Number One“, Helena Paparizou tikrai tapo numeris vienas visoje Europoje — pergalę balsuotojai iš viso žemyno patikėjo būtent į šios, iš  Graikijos kilusios, dainininkės rankas. Po pergalės atlikėja išleido keletą dainų, kurios taip pat gan sėkmingai karaliavo ne tik gimtosios šalies, bet ir kitų valstybių muzikos topuose. Pastaruoju metu Helena pristatė keletą naujų savo darbų, kuriuos galite įvertinti ir Jūs:

Ar kas nors prisimena Sarbel, prieš ketverius metus tarptautiniame konkurse dainavusį „Yassou Maria“? Dar vienam atlikėjui iš Graikijos užkariauti Europą sekėsi ne taip gerai, kaip anksčiau minėtai jo tautietei, bet pasiekta septinta vieta finale taip pat neblogas pasiekimas.  Atlikėjas tikrai niekur nedingo, o kad primintų apie save, išleido kūrinio, labai tinkamo šiam metų laikui, „Kafto kalokairi“, (Karšta vasara) vaizdo klipą.

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

3 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
Vee
Vee
prieš 12 metus

Safuros žinau – super 🙂
Helenos ir <33

DJ YuRiY
DJ YuRiY
prieš 12 metus

Del Kate Ryan, jus dar parasytumet apie sita daina vasaros pabaigoj, daina buvo isleista baladzio 11, o jus tik rasot birzelio pradzioj, geriau apie ja nerasytumet.
Safura – geguzes 7
Helena – balandzio 12
Helena – geguzes 15
Va, del Sarbelio gerai – savaite, cia norma…

kostux95
kostux95
prieš 12 metus

Safura grįžo ir išleido gera daina ;]]