Eurovizija 2011 (dalyviai)

Belgijai „Eurovizijoje“ atstovaus „Witloof Bay“

witloof bayGausiame nacionalinių atrankų ir finalų savaitgalyje savo atstovą rinko ir Belgija. Pernai metais pirmą kartą po ilgo laiko tarpo patekusiems į finalą ir sėkmingai įsitvirtinus tarp geriausių dešimties dainų Europoje, Belgija „Euroviziją“ gegužės mėnesį bandys užkariauti su daina „With Love Baby“, kurią atliks grupė „Witloof  Bay“. Daina  nugalėtoja buvo tiek žinutėmis ir skambučiais balsavusių žiūrovų, tiek komisijos numylėtinė.

Finale pasirodė 14 dalyvių, o jų pasirodymus vertino komisija, sudaryta iš „Eurovizijos“ komentatoriaus Jean-Pierre Hauntier, 1987 metų konkurso vedėjo Viktoro Lazlo, garsaus artisto Charles Gardier ir Sandros Kim, kuri būtent prieš 25 metus pirmą ir paskutinį kartą iškovojo pergalę Belgijai.
Galutiniai konkurso rezultatai gana netikėti — vakaro nugalėtoju buvo laikomas Gautier Reys, kuris paskelbus balsavimo lentelę, liko jos gale. Vasarą bandžiusi laimę patekti į „Vaikų Eurovizijos“ konkursą šešiolikmetė neregė Sabina, šį vakarą liko vos per plauką nuo pergalės — ją ir laimėtojus skiria tik šešių taškų persvara.

„Witloof  Bay“ grupę susikūrusią 2007 metais sudaro keturi vaikinai ir dvi merginos. Visi nariai yra profesionalūs muzikantai susibūrę įdomiam projektui, kad galėtų muzikuoti būtent taip, kaip jiems norisi. „Witloof Bay“ iš užmaršties prikelia ir perdainuoja daugiausia garsias praėjusių laikų prancūzų ir Jungtinės Karalystės grupių ir atlikėjų dainas, taip pat yra išleidę savos kūrybos albumą. Grupės narių atliekama muzika skamba gana originaliai, jie nebijo eksperimentuoti ir improvizuoti.

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

3 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
Eligasas
Eligasas
prieš 13 metus

nzn seip nk

Va tokia
Va tokia
prieš 13 metus

nuobodu 🙂

Just@s
Just@s
prieš 13 metus

Cosmos 2011 ;DD BET MAN PATINKA :)))