Lietuvos Dainų Daina

Ką Stano pristatys „Dainų Dainoje“

„Lietuvos Dainų Dainos“ konkurse, kurio nugalėtojas galės atstovauti Lietuvai „Eurovizijoje“, išvysime daugybę žinomu atlikėjų, Tarp jų sutinkame ir „Delfiną“ Stano. Jis žiūrovams pristatys kūrinį „Viskas pasakyta“. Daina jau seniai sukasi radijo stočių eteryje. Jei dar negirdėjote, kviečiame pasiklausyti.

Spaudoje apie dainą Stano sakė: “Daugelis mano, kad rudenį geriausia kurti lėtas, lyriškas, šiek tiek liūdnas dainas, o aš galvoju atvirkščiai. Man ruduo – pats geriausias metų laikas, kai nuslūgsta vasaros šurmulys ir visi tarytum surimtėja. Tad ir ši daina – tokia šilta, nuoširdi ir savaip rudeniška, o svarbiausia, kad joje skambanti muzika – gyva. Džiaugiuosi šiais metais sutikęs puikių muzikantų, kurie įgrojo gitaros, boso ir būgnų partijas ne tik šiai dainai, bet ir daugeliui kitų greitai pasirodysiančio Delfinų albumo kūrinių,“

KLUBAS.LT rašo:
„Aš tikrai nedalyvauju šiame konkurse turėdamas tikslą laimėti ir atstovauti Lietuvai „Eurovizijoje“. Tiesiog man patinka, kad šiais metais tai bus normalus konkursas. Nes prieš tai buvusios „Eurovizijos“ atrankos priminė Sovietų laikų atrankas į Muzikos mokyklas – kur reikėjo pasiteisinti, kur dirba tavo tėvai, kodėl tokią dainą pasirinkai, ir t. t. Tai ir čia reikėdavo teisintis ir kaip kokiam nusikaltėliui stovėti prieš komisiją atrankiniame ture. O kai kurie atlikėjai, pavyzdžiui Aistė Pilvelytė, turėdavę teisintis ir kažką įrodinėti buvo profesionalesni nei komisijos nariai“, – savo pozicijos neslėpė Stano.
Stano „Dainų dainos“ konkurse dalyvaus su „linksmai melancholiška“ daina „Viskas pasakyta“. Jis kūrinį atliks lietuvių kalba, bet jei laimėtų pirmą vietą ir tektų važiuoti į Maskvą, atlikėjas sako dainą išverstų į anglų kalbą: „Bet man, tiesą sakant, nelabai svarbu laimėti ar pralaimėti. Manau yra už mane ir geresnių atlikėjų, ir vertesnių. O tie, kurie mano, kad už juos nėra geresnių – jie visi yra „antanai“ (kalba apie Antaną Nedzinską, – aut past.)“

Stano – „Viskas pasakyta“:

Sąrašą atlikėjų, kurie jau pateikė prašymą dalyvauti „Dainų Dainos“ konkurse, rasite paspaudę čia. Prie jau žinomų dalyvių prisideda ir Vaidas.

Nuotrauka: BFL

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

1 komentaras
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
dovilke
dovilke
prieš 15 metus

ne ne ne ne….netinka

Miroslav
„Eurodienos“ administratorius bei ilgalaikis redaktorius. 2007 metais įkūrė „Eurodienos“ pirmtakę „Eurosavaitę“.