Eurovizija 2009 (renginys)

Antroji Patricios Kaas repeticija

Viena garsiausių Prancūzijos ir Europos atlikėjų Patricia Kaas šiandien pradėjo antrąsias finalistų repeticijas. Scenos fone dominavo tamsios spalvos, matėme laiptus. Atlikėjos vokalas skambėjo puikiai. Šį kartą atlikėja vilkėjo kitus drabužius. Pasirodymo gale Patricia sušoko trumpą šokį, kuris buvo palydėtas gausiais plojimais. Vienintelis priešas atlikėjos kelyje į pergalę – pasirodymo numeris.

prancuzija12

prancuzija14

Nuotraukos: Alain Douit (EBU), Indrek Galetin (EBU)

Vaizdo įrašas: songfestival.web-log.nl

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

13 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
...
...
prieš 14 metus

sasha son vistiek nugales :)))

Senseless
Senseless
prieš 14 metus

Klausau jau 100000 kartą šią dainą, neatsibodo… kiekvieną kart įtempiu ausis klausydamas šią dainą. Kiekviena kart perklausau iki pat paskutinės sekundės…kažkas nerealaus. Nuo jos spindi didelė Aura. Jaučiu didelę Pagarbą šiam žmogui. Gaila, bet nesu toks optimistas, manau JI pretenduoja tik į 3-5 vietas.

/Bevardis/

truth
truth
prieš 14 metus

Va cia tai lygis! Nereikia jokiu cirku, atlikeja pati uz save kalba. Absoliuciai nieko netruksta, tiesiog klausaisi ir megaujiesi. Balsuosiu uz P. Kaas.

Lakkys
Lakkys
prieš 14 metus

Labai gerbiu ir palaikau sia dainininke, vien del jos nacionalinio tapatumo bei paprastumo. Be galo sirgsiu uz tave, sekmes!

Justas
Justas
prieš 14 metus

Patiko 🙂

Ieva
Ieva
prieš 14 metus

Žavingas pasirodymas. Tikri muzikos gerbėjai turėtų suprasti kodėl. 😉 Nelaimės, nes Eurovizija seksualių berniukų ir mergaičių šou.

Edgaras
Edgaras
prieš 14 metus

Pritariu, kad eurovizija turėtų susidėti iš tokio lygio dainų. Ir tikrai, kiti bando užslėpti savo talento neturėjimą blizgučiais ir t.t. o čia yra tikra dainininkė, kuriai nereikia jokių nesamonių. Patricia Kaas to WIN !

Monika
Monika
prieš 14 metus

baikit čia ją idealizuot…
man jos daina yra nieko verta. ir taškas 😀

Viktorija
Viktorija
prieš 14 metus

O man tai geriausia, kad yra šioje Eurovizijoje. Kitur tik blizgučiai, striptizas, sekso propagavimas ir pan…. Na, žinoma, išskyrus tokias Estijas, Islandija, bet ir ten yra šiokių tokių trūkumų.
– O kur jų ir nėra…,- atsakė antras.

sad
sad
prieš 14 metus

na visai nk. bet man nepatinka vis vien. haha. vertinu 8 balais.

eNz
eNz
prieš 14 metus

ooo Patricia (inlove) va cia tai dainininke auksciausios klases!!!! va kaip turi atrodyti dainu konkursas! o ne kaip sakio rouvo pasirodymas,net mano mama pasake kas su jo vokalu? nu va atpirkt bando pinigais ir pasirodymu tikiuosi tokios tikroviskos dainos bus pirmosiuose vietose o visokiu graiku paskutiniuose vietuose kurnors sekmes prancuzijai ir aisku musu atstovui!

Sara
Sara
prieš 14 metus

‘Vienintelis priešas atlikėjos kelyje į pergalę-pasirodymo numeris.’

Na,aš taip nemanau.Jos priešų galėčiau išvardint net kelis-daina nuobodi,balsas jos man niekad nepatiko,o ir kitų šalių pasirodymai yra žymiai geresni,ryškesni.But it’s just my opinion. 😉