Andres Putting (EBU) nuotr.
OrganizavimasRepeticijos

Septintąją asmeninių repeticijų dieną užbaigė Juodkalnijos, Slovėnijos ir Ukrainos pasirodymai

Iš Lisabonos praneša „Eurodienos“ reporteris Tautvydas. 

Juodkalnijai atstovaujantis Vanja Radovanović šiandien pademonstravo dar vieną vokaline prasme stiprų pasirodymą. Kūrinio pradžioje mėlynai apšviestoje, o vėliau į auksinę spalvą pasikeičiančioje scenoje matome pagrindinį atlikėją ir jo pritariančiąsias vokalistes, taip pat prie fortepijono grojantį vyrą.

Andres Putting (EBU) nuotr.

Tvarkingiau šiandien atrodė kamerų darbas. Dramatiški, balkaniškų motyvų turintys kūriniai „Eurovizijoje“ dažnai sulaukia palaikymo, tad konkursinės programos pabaigoje pasirodysianti Juodkalnija palaikymo tikrai sulauks, tačiau neaišku, ar jo užteks bilietui į finalą.

YouTube player

Ar pateks į finalą? TAIP: 25 %. NE: 75 %.


Šiandieninės Slovėnijos atstovės ir jos šokėjų repeticijoje ir vėl išvydome energingą pasirodymą. Scenos apšvietimas dažniausiai yra tamsus, atlikėjų veidai pradžioje skendi mėlynoje prietemoje. Priedainio metu išvystame daugybę iš visų pusių po sceną sklindančių šviesų, kurios sukuria išties dinamišką vaizdą. Pagrindinės atlikėjos vokalas skambėjo stipriai.

Andres Putting (EBU) nuotr.

Vis dar keistai atrodo dainos viduryje esanti pertrauka, tačiau tam trūksta žiūrovų, kurie neabejotinai prisijungs prie atlikėjos kvietimo kartu dainuoti „Hvala, ne!“ ir bendras įspūdis tiek generalinių repeticijų metu, tiek ir per antrąjį pusfinalį bus geresnis.

Ar pateks į finalą? TAIP: 0 %. NE: 100 %.


Ukrainoje repeticijos metu vis dar kilo techninių nesklandumų, o jas kėlė scenoje naudojama milžiniška konstrukcija, kurią sudaro fortepijonas ir laiptai. Galiausiai prasidėjus MELOVIN pasirodymui ir vėl išvydome įspūdingą pasirodymą. Vaikino ir pritariančiųjų atlikėjų balsai skambėjo gerai, tvarkingai atrodė kamerų darbas.

Kūrinio kulminacijos metu užsidegantys laiptai ir pasirodantys ugnies pliūpsniai išties atrodė puikiai. Dainos pradžioje MELOVIN buvo su švarku, tačiau vėliau jį nusivilko. Belieka tikėtis, jog gyvų transliacijų metu techninių problemų neiškils ir žiūrovai pamatys įdomų ir kokybišką pasirodymą.

Ar pateks į finalą? TAIP: 100 %. NE: 0 %.

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

0 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus