Andres Putting (EBU) nuotr.
OrganizavimasRepeticijos

Šeštadienio pasirodymus tęsia Gruzija ir Lenkija

Iš Lisabonos praneša „Eurodienos“ reporteris Tautvydas.

Dar vieną profesionalų pasirodymą šiandien surengė Gruzijos atstovai „Ethno-Jazz Band Iriao“. Penki grupės vyrai pasirodymą atlieka tamsioje scenoje, tačiau šviesos keičiasi – dažniausiai tarp raudonos ir mėlynos. Sakartveliečių vokalai abejonių nekelia ir jų balsų harmonija yra puiki.

Andres Putting (EBU) nuotr.

Kūrinio metu scena skęsta dūmuose, o kulminacijos metu išvystame ir žiežirbų lietutį – sukuriamas išties gražus vaizdas. Šiandien taip pat geriau atrodė ir atlikėjų bendravimas su kameromis.

Ar pateks į finalą? TAIP: 25 %. NE: 75 %.


Lenkijos atstovai Gromee ir Lukas Meijer antrosios repeticijos metu, panašu, taip pat nieko nekeitė. Išvydome energingą pasirodymą, tiesa, kamerų darbas šiandien atrodė geresnis. Net kelis kartus įvairiose scenos dalyse yra naudojama pirotechnika. Vaizdą nukreipus į Gromee ir vėl išvystame rankomis kuriamas bangas. Atlikėjai šiandien atrodė energingesni, tad ir bendras įspūdis buvo geresnis.

Thomas Hanses (EBU) nuotr.

Radijo stotyse karaliaujantį „Light Me Up“ kūrinį perkelti į „eurovizinę“ sceną buvo tikrai nemenkas iššūkis, tačiau manau, jog Lenkijai tai pavyko gan neblogai.

Ar pateks į finalą? TAIP: 75 %. NE: 25 %.

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

0 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus