Andres Putting (EBU) nuotr.
OrganizavimasRepeticijos

„Madame Monsieur“ iš Prancūzijos užbaigia finalininkų pirmųjų repeticijų maratoną

Iš Lisabonos praneša „Eurodienos“ reporteris Andžej.

Paskutinieji iš finalininkų sąrašo repetuoja prancūzų duetas „Madame Monsieur“. Šiemet daugelio šalių pasirodymų sceninė vizualizacija atrodo gana tamsiai, Prancūzija nėra išimtis.

Scenoje vyrauja trys pagrindinės spalvos – juoda, balta, raudona. Atlikėja vilki juodą samurajaus stiliaus kostiumą, kurį sukūrė garsus prancūzų mados dizaineris Žanas Polis Gotjė. Atlikėja, kaip ir nacionaliniame finale, pasidažiusi lūpas ryškiai raudonai. Gitaristas Jean-Karl vilki juodą megztinį ir kelnes, rankose laiko raudoną gitarą. Abu atlikėjai avi raudonus sportbačius. Stilistai neblogai padirbėjo, tačiau dainuojant prietemoje, tamsūs drabužiai susilieja su fonu, todėl kartais ekranuose matėme tik muzikantų galvas.

Andres Putting (EBU) nuotr.

Iš pradžių atlikėja filmuojama stambiu planu, vėliau šalia jos matome ir gitaristą. Antrojo uždainio metu „Madame“ kol kas neužtikrintai žengia tiltu link podiumo. Tą patį daro ir gitaristas. Jie susitinka podiumo centre ir kartu atlieka savo firminį judesį rankomis, kartojant žodį „Mercy“. Pasirodymą atlikėjai užbaigia, žiūrėdami vienas kitam į akis.

Atlikėjos vokalas skamba panašiai kaip ir „Destination Eurovision“ finalo metu. Nors priedainį atlikėjai padeda dainuoti už scenos paslėpti pritariantieji vokalistai, norėtųsi išgirsti darnesnį sąskambį.

Prancūzijos repeticija sulaukė garsių žurnalistų ovacijų. Belieka tikėtis, jog antrojo bandymo metu atlikėjai atrodys labiau atsipalaidavę, o areną užpildysiantys žiūrovai dar labiau sustiprins bendrą įspūdį.

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

0 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus