Andres Putting (EBU) nuotr.
OrganizavimasRepeticijos

Dar vieną repeticijų dieną užbaigia Graikija ir Suomija

Iš Lisabonos praneša Eurodienos reporterė Virginija.

Dar kartą „Altice“ arenoje pasirodė Graikijos atstovė Yianna Terzi. Pirmoji atlikėjos repeticija liko neužbaigta, daug scenogrifinių sprendimų taip ir buvo neatskleisti.

Andres Putting (EBU) nuotr.

Dainininkė scenoje yra viena, bet viso kūrinio metu prie jos harmoniningai prisijungia užkulisiuose paslėpti pritariantieji atlikėjai. Šiek tiek pakito kamerų darbas ir apšvietimas, kuris yra dar niūresnis ir tamsesnis, daugelyje kadrų paliekantis vos įžiūrimą moters siluetą. Dūmų mašina yra naudojama dar dažniau nei pirmosios repeticijos metu, tai suteikia dainai taip reikiamo dramatiškumo. Labai laukto scenografinio užbaigtumo ir nesulaukėme – vis dar nėra aišku, kokią prasmę pasirodyme turi mėlynai išdažyta Yiannos ranka, nors šiek tiek yra bandoma žaisti su apšvietimu – jis turėtu keistis pagal rankos mostus, bet tai pagaus tik akylesnis televizijos žiūrovas. Kaip anksčiau buvo manyta, hologramos nepapildys Graikijos pasirodymo.

Ar pateks į finalą? TAIP: 75 %. NE: 25 %.


Suomijos garbę konkurse ginančios Saaros Aalto repeticijoje didelių pokyčių nebuvo. Merginos balsas skamba pakankamai užtikrintai. Galbūt dar šiek tiek ausį rėžia, kai pritariančiosios vokalistės dainuoja žemais balsais, bet galiu pasakyti, jog po kelių dainos perklausų tai nebeskamba taip juokingai, kaip kad pirmąjį kartą.

Thomas Hanses (EBU) nuotr.

Saaros pasirodymas yra perpildytas įvairių technikų ir objektų, atrodo jog komanda išnaudoja kiekvieną scenos lopinėlį, tad nenuostabu, jog kiekviena akimirka žiūrint į ekraną tiesiog tirpsta. Savo vaikystės svajonę pasirodyti „Eurovizijos“ scenoje išpildžiusi Saara tikrai nepasiduos be lengvos kovos dėl kelialapio į konkurso finalą.

Ar pateks į finalą? TAIP: 100 %. NE: 0 %.

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

0 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus