Andres Putting (EBU) nuotr.
OrganizavimasRepeticijos

Antrą kartą „Altice“ arenos scenoje pasirodė Ieva Zasimauskaitė

Iš Lisabonos praneša „Eurodienos“ reporteris Tautvydas.

Po pietų pertraukos scenoje antrą sykį pasirodė Lietuvos atsovė Ieva Zasimauskaitė.

Atlikėjos pasirodymo metu išvydome šiek tiek pakitimų nuo pirmosios repeticijos sekmadienį, tačiau trijų bandymų bandymų metų vis dar išvydome tobulinamus ir besikeičiančius kai kuriuos pasirodymo ackentus.

Dainos pradžioje Ievą filmuojant iš nugaros apšvietimas yra minimalus. Pirmojo bandymo metu scena buvo juoda, tačiau vėlesnių pasirodymų metu neryškios geltonos šviesos buvo nuo pat pradžių. Vėliau scenoje išlieka tamsus apšvietimas, kamera jau iš arti filmuoja atlikėją. Ieva šios dienos repeticijos metu daugiau bendravo su kameromis.

Andres Putting (EBU) nuotr.

Šiek tiek pasikeitė ir vaizdo projekcijos – jos nebėra tokios ryškios kaip sekmadienį, taip pat greičiau išnyksta. Taip pat galėjome pastebėti, jog kai kurie kamerų kadrai buvo keičiami pasirodymo pabaigoje. Pirmus du kartus Ieva buvo filmuojama iš platesnio vaizdo, tad galėjome matyti ant tilto lipantį Marių, kuris tuomet paėmė atlikėją už rankos. Visgi, paskutinio pasirodymo pabaigoje filmuojama buvo iš arčiau.

Įdomu tai, jog šiandien Ieva įvairiai dainavo ir paskutines eilutes, tačiau jau po pirmosios repeticijos atlikėja patikino, jog lietuviškai tikrai dainuos.

Ar pateks į finalą? TAIP: 100%. NE: 0%.

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

0 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus