Andres Putting (EBU) nuotr.
OrganizavimasRepeticijos

Beveik nepakitusios Islandijos ir Belgijos repeticijos

Iš Lisabonos praneša „Eurodienos“ reporterė Virginija.

Dėl nesklandumų pakeliui į „Altice“ areną šiek tiek pavėlavęs, scenoje pasirodė ir Islandijos atstovas Ari. Vaikino pasirodymas liko mažai pakitęs nuo matyto prieš porą dienų – scenoje kartu su pagrindiniu atlikėju yra dar 5 raudonai apsirengę pritariantieji dainininkai. Pats Aris vilki baltą šilkinį kostiumą su raudonais ornamentais, kuris ekranuose atrodo šiek tiek „pigiai“. Scenoje vyrauja mėlynos, geltonos ir raudonos spalvų tonai – regis delegacija nusprendė į trijų minučių pasirodymą sukišti kuo daugiau atspalvių.

Andres Putting (EBU) nuotr.

Vietomis atrodo, jog atlikėjas verkia – tiesiog kas kartą dainuodamas jis bando išspausti kuo daugiau, bet šiek tiek persistengia. Neskaitant tų kelių epizodų, Ari balsas skamba neblogai, vaikino veido nepalieka šypsena – regis, ko daugiau bereikia geram pasirodymui? Bet stebint Islandijos repeticiją, nepalieka jausmas, jog kažko trūksta, lyg pasirodymas būtų neužbaigtas.

Ar pateks į finalą? TAIP: 0 %. NE: 100 %. 


Repeticiją Belgijos atstovė „Eurovizijoje“ Sennek pradeda stovėdama ant priekinio podiumo. Scena skendėja visiškoje tamsoje, ekrano viduryje matosi mažas apšviestas plotelis, ir prireikia kelių sekundžių susivokti kas tai yra – o tai tiesiog atlikėjos ranka, kuria ji dengiasi akis. Tik trečiuoju bandymu atlikėjai pavyko išdainuoti aukštesnes natas, o porą kartų atrodė, jog jos balsas tiesiog nutrūko viduryje dainuojamo žodžio. Vienas iš skirtumų nuo pirmosios repeticijos – šį kartą pritariančiųjų vokalistų balsai buvo daug labiau suderinti su Sennek.

Thomas Hanses (EBU) nuotr.

Scenoje ir likusio pasirodymo metu vyrauja tamsios spalvos. Dainininkės makiažas išlieka minimalus, o ilgi plaukai palikti nešukuoti – atlikėja labiau primena scenoje pasiklydusį vaiką, kuris neranda išėjimo. Kamerų darbas nuo sekmadienio repeticijos taip pat pagerėjo, tapo daug dinamiškesnis.

Ar pateks į finalą? TAIP: 50 %. NE: 50 %. 

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

0 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus