Andres Putting (EBU) nuotr.
OrganizavimasRepeticijos

Švedai tradiciškai išlieka prie „Melodifestivalen“ pasirodymo koncepcijos

Iš Lisabonos praneša „Eurodienos“ reporteris Andžej. 

Į „Altice“ arenos sceną nešama didelė šviesos instaliacija – netrukus čia pasirodys Švedijos viltis Benjamin Ingrosso.

Atlikėjas vilki juodus marškinėlius, juodą odinę striukę, klasikinio stiliaus juodas kelnes ir baltus sportbačius. Švedo scenografija iš esmės išlieka nepakitusi nuo matytos „Melodifestivalen“ finale. Benjamin dainuoja ant konstrukcijos, kurią sudaro LED šviesos. Charizmatiškasis atlikėjas šoka pagal šviesos judesius. Filmavimas yra dinamiškas, vyrauja stambūs atlikėjo planai.

Andres Putting (EBU) nuotr.

Neįtikėtina, jog tai yra pirma švedo repeticija Lisabonoje, kadangi neišvydome jokių ypatingų problemų su filmavimu, kurios buvo būdingos daugeliui scenoje aktyviai judančių dainininkų. Benjamin vokalas skambėjo gerai, pritariantieji vokalistai paslėpti už scenos, tačiau jie skamba darniai ir ne tik puikiai papildo solisto balsą, tačiau ir gelbsti jį daugiau fizinių jėgų reikalaujančiuose choreografijos fragmentuose.

Manau, tai yra vienas iš tų atvejų, kai švedų atstovo pasirodymas didžiojoje „Eurovizijoje“ nė kiek nenusileidžia „Melodifestivalen“ metu pristatytai scenografijai. Neabejoju, Benjamin Ingrosso be didelių problemų turėtų patekti į konkurso finalą.

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

0 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus