Thomas Hanses (EBU) nuotr.
OrganizavimasRepeticijos

Rusė Julia Samoylova po metų laukimo pildo svajonę pasirodyti „Eurovizijoje“

Iš Lisabonos praneša „Eurodienos“ reporteris Andžej. 

Sceną išbando Rusijos atstovė Julia Samoylova, kuriai „Euroviziją“ pavyko pasiekti tik iš antro karto. 

Ne paslaptis, jog rusų atstovė per pastaruosius metus sulaukė nemažai dėmesio, o po pristatyto „I won’t break“ vaizdo klipo ir gyvo kūrinio atlikimo Maskvoje buvo išjuokta. Galbūt būtent dėl to daugelis spaudos centre iš anksto nusistatė skeptiškai, tačiau po pirmojo bandymo neliko vietos juokui.

Scenos viduryje įrengtas didelis ugnikalnis, kuris simbolizuoja dainininkės ištvermę ir stiprų charakterį. Ant konstrukcijos vaizduojamos projekcijos, o viršūnėje matome Julią, vilkinčią žydrą suknelę. Scenoje vyrauja mėlyni ir oranžiniai atspalviai. Aplink atlikėją šoka šviesiais drabužiais apsirengusi šokėjų pora, kurios paskirtis yra suteikti pasirodymui dinamiškumo. Nors prietemoje stovinčių trijų pritariančiųjų vokalistų beveik nesimato, tačiau jų vaidmuo yra labai svarbus. Būkime sąžiningi, be jų šis pasirodymas būtų visiška katastrofa.  Nepasakyčiau, kad atlikėja dainuoja užtikrintai, tačiau į natas lygtai pataiko, o priedainių metu jos mikrofonas beveik visiškai nutildomas ir pagrindinę dainos frazę „I won’t break“ atlieka pritariančioji vokalistė.

Thomas Hanses (EBU) nuotr.

Manau, jog Julia Samoylova nekelia gailesčio, ko daugelis galbūt tikėjosi. Mergina ilgai svajojo apie pasirodymą „Eurovizijoje“, o Rusijos komanda daro visa, kas įmanoma, kad pernai nuskriaustos atlikėjos lūkesčiai būtų išpildyti geriausiai. Po pirmojo Julios bandymo spaudos centre pasigirdo plojimai.

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

0 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus