Thomas Hanses (EBU) nuotr.
OrganizavimasRepeticijos

Ironiškų plojimų bangą spaudos centre sukėlusi San Marino repeticija

Iš Lisabonos praneša „Eurodienos“ redaktorė Kristina.

Ketvirtas į sceną šiandien lipo San Marinas, kuriam atstovauja Jessika ir Jenifer Brening.

Mikrovalstybės pasirodymas prasideda nuo stambiu planu rodomos Jessikos, vilkinčios juodą apsiaustą su gobtuvu, kurį paskui nuo jos nuima dvi šokėjos. Po gobtuvu atlikėja vilkėjo paprastus marškinėlius ir džemperį, itin panašų į pernai metais dėvėtą šalies atstovės Valentinos Monettos aprangą. Scenoje taip pat išvystame robotukus, matytus ir nacionalinės atrankos finale – šį kartą jie yra 4 ir šiek tiek daugiau juda.

Thomas Hanses (EBU) nuotr.

Robotukai, ko gero, turėjo tapti pasirodymo vinimi, tačiau spaudos centre jie buvo palydėti juokais ir ironiškais plojimais – jie atrodo pigiai ir visiškai nesiderina prie bendro vaizdo scenoje. Vienas iš robotukų laiko lentelę su užrašu „I am not your robot“, o vėliau ją pakelia ir išvystame žodžius „Will you marry me?“, tačiau visiškai neaišku, kuo tai siejasi su pasirodymu.

Thomas Hanses (EBU) nuotr.

Antroje dainos pusėje prie pagrindinės atlikėjos prisijungia Jenifer, kuri atlieka trumpą repo partiją. Ji vilki juodas kelnes ir rožinį švarką. Scenoje taip pat yra dvi šokėjos, tačiau jos pasirodymui kokybės nesuteikia – choreografija yra labai primityvi ir ją visiškai užgožia panašius, o gal net geresnius, judesius atliekantys robotukai.

Atlikėjų vokalai skambėjo pakankamai švariai, tačiau tikrai neįspūdingai. Po pirmojo bandymo pasirodymas spaudos centre buvo palydėtas itin gausių plojimų, tačiau tikrai ne dėl puikaus pasirodymo.

YouTube player

 

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

0 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus