Andres Putting (EBU) nuotr.
OrganizavimasRepeticijos

Šveicarijos atstovai pirmoje repeticijoje skleidė energiją

Iš Lisabonos praneša „Eurodienos“ reporteris Tautvydas.

Po lyrinį kūrinį pristačiusio Armėnijos atstovo, scenoje pasirodė brolio ir sesers duetas iš Šveicarijos. 

Scenoje vėl matome iškilusią platformą, ant kurios pastatyti būgnai, o jais kūrinioje pradžioje groja abu dueto nariai. Netrukus mergina išmeta lazdeles, nulipa nuo pakylos, į rankas paima mikrofono stovą ir pradeda vaikščioti po sceną. Mergina nueina ant šoninėje dalyje įrengto tiltelio, vėliau žingsniuoja scenos priekyje. Atlikėjos pasivaikščiojimas atrodo gerai, pasirodymui suteikia dinamiškumo.

Prieš dainos kulminacija, atlikėjų rankose atsiranka degantys fakelai. Coco grįžus ant pagrindinės scenos, ji užlipa ant būgnų. Pasirodymo pabaigoje lazdeles iš rankų išmeta ir jos brolis bei atsistoja šalia vokalistės.

Andres Putting (EBU) nuotr.

Coco vilki juodus džinsus, trumpą palaidinę, taip pat užsidėjusi raudoną skrybėlę. Tuo tarpu jos brolis dėvi baltos ir juodos spalvų drabužių derinį, pasirišęs raudoną skarelę.

Gražiai atrodo ir scenos apšvietimas – dominuoja tamsios spalvos, tačiau pakyloje įmontuotos lemputės šviežia baltai ir kulminacijos metu nukreipiamos vertikaliai, tad sukuria šviesos stulpų efektą.

Užtikrintai Šveicarijos pasirodymuose šiandien skambėjo ir vokalai. Tiesa, Coco dainuoti padeda pritariantieji vokalistai, tačiau jų scenoje nematome.

Nors pasirodymas buvo gan paprastas, tačiau atrodė efektyvus. Visgi, manau, kad spręsti, ar to užteks bilietui į finalą, yra sudėtinga.

YouTube player
Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

0 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus